ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φανούρης: «Τέσσερις ομάδες για τον τίτλο, θα κριθεί στο τέλος»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούρης Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Για την Ανόρθωσή: «Είναι δύσκολο το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Το πρωτάθλημα αναμένεται να κριθεί την τελευταία αγωνιστική. Δεν λέει τίποτα το ότι μέχρι στιγμής κερδίσαμε δύο φορές. Δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις, αυτά τα πράγματα δεν έχουν καμία σημασία, είναι ένα παιχνίδι 50-50, μεταξύ δύο ισάξιων ομάδων. Το 50-50 προκύπτει και από το ότι η Ανόρθωση θα αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο της. Θα κερδίσει αυτός που το θέλει περισσότερο».

Τι πρέπει να προσέξει ο Απόλλωνας: «Αφορά το πως θα καταφέρεις να κάνεις το δικό σου παιχνίδι. Πράγμα δύσκολο. Νομίζω θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Τι γίνεται σε περίπτωση νίκης: «Στόχος είναι να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Δεν σκέφτεσαι ποιον θα αφήσεις πίσω αλλά πως θα φτάσεις στη κορυφή. Θα είναι μια δύσκολη διαδικασία γιατί τα τελευταία χρόνια διεκδικούσαν δύο ομάδες το πρωτάθλημα, φέτος είναι τέσσερεις».

Για Ολυμπιακό και ΑΕΚ: «Σίγουρα η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που μεγάλωσε τα τελευταία χρόνια και παραμένει υπολογίσιμη, ενώ ο Ολυμπιακός είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος. Χρειάζεσαι ψυχραιμία σε όλα τα παιχνίδια και αναμένεται ένας πολύ ενδιαφέρον δεύτερος γύρος».

Αγωνιστική νέα: «Όλοι είναι στη διάθεση του προπονητή. Εκτός μόνο οι τιμωρημένοι Μπένσοπ και Σακέτι».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση