ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φανούρης: «Τα μεταγραφικά απαγορεύονται»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα

Στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούρης Κωνσταντίνου.

Όσα δήλωσε:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Είναι ένα παραδοσιακό ντέρμπι διπλής παραλλαγής, δηλαδή 50-50. Είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ποτέ δεν κερδίζει αυτός που έχει τα προγνωστικά με το μέρος του. Θα κερδίσει αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Εμείς προετοιμαζόμαστε με πολύ μεγάλη ηρεμία, καθαρό μυαλό και αισιοδοξία».

Αγωνιστικά νέα: «Περιμένουμε να δούμε αν θα προλάβει ο Αγκίρε. Εκτός είναι οι Ζοάο Πέδρο, Κατελάρης και Λάρσον. Οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι. Σήμερα έγιναν τα τεστ και ευελπιστούμε να είναι όλα αρνητικά. Σε δύο ώρες θα έχουμε τα αποτελέσματα».

Για Πετράκη: «Δεν μπορεί από μια μέρα στην άλλη να αλλάξει πολλά πράγματα. Θα πρέπει να διοχετεύσει την δική του αγωνιστική φιλοσοφία και ταυτόχρονα να φέρνει θετικά αποτελέσματα».

Για μεταγραφές: «Απαγορεύεται» να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Δεν θα επιτρέψουμε αυτή τη στιγμή να μπούμε σε τέτοια διαδικασία. Όταν θα υπάρξει κάτι θα το ανακοινώσουμε. Παρακαλούμε να αποφευχθούν τα οποιαδήποτε δημοσιεύματα αφορούν φημολογούμενες μεταγραφές στον Απόλλωνα. Είναι πάρα πολύ νωρίς για να κάνουμε τέτοια συζήτηση. Όταν θα έρθει η ώρα να είστε σίγουροι ότι θα ενημερώσουμε».

Για το αν θα γίνει προπόνηση: «Θα γίνει προπόνηση και σήμερα και αύριο με την παρουσία του προέδρου, όπως και συνηθίζει να κάνει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση