ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
27° Λευκωσία,
17 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Φανούρης: «Δεν μπορώ να εκφραστώ για τη διαιτησία όπως θα έπρεπε»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούρης Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: «Σίγουρα είναι ένα σημαντικό τρίποντο για μας, το οποίο δίνει συνέχεια στη βελτίωση της ομάδας στο αγωνιστικό επίπεδο και κάτι που βοηθά στο κτίσιμο μιας καινούργιας ομάδας. Σίγουρα δεν έχουμε κερδίσει ακόμη τίποτα και έχουμε επικεντρωθεί ήδη στο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Είναι ένα παιχνίδι τριπλής παραλλαγή, το ντέρμπι της πόλης και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Για τον τρόπο που ήρθε η νίκη: «Ο Απόλλωνας και στα τρία παιχνίδια ανέτρεψε τα εις βάρος του δεδομένα. Αντιλαμβάνεται ότι ο χαρακτήρας που διαμορφώνει η ομάδα μέσα από αυτά τα παιχνίδια είναι το πιο σημαντικό κέρδος. Να αισθανόμαστε ότι όλα εξαρτώνται από εμάς. Έχουμε όμως αρκετά να βελτιώσουμε, παραμένουμε ταπεινοί, στο πλάνο που διεκπεραιώνεται σκαλί σκαλί με το να έρχονται και τα αποτελέσματα, το έργο γίνεται πιο εύκολο. Έχουμε γίνει πολύ νωρίς ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μας χαροποιεί επίσης η παρουσία του κόσμου, υπάρχει τρομερή συσπείρωση».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος πάντοτε είναι εκεί. Το είπαμε πολλές φορές ότι η ίδια ομάδα είναι ο κόσμος της. Κερδίσαμε ένα μεγάλο ντέρμπι έχοντας βασικούς πολλούς Κύπριους παίκτες. Αγωνίστηκε και ο Ντανίλο Σπόλιαριτς, ο οποίος έρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας».

«Σίγουρα είμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως τίποτα δεν τελείωσε ούτε για μας ούτε για το ΑΠΟΕΛ. Υπάρχουν τα απρόβλεπτα, θέλουμε όμως να παραμείνει κοντά ο κόσμος. Θέλουμε μέσα από τις επιτυχίες αυτές να δώσουμε υπερηφάνεια στον κόσμο», πρόσθεσε.

Για τον Τσόρνιγκερ: «Ο ίδιος έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία να ανταμείβει όσους προσπαθούν. Έχει κάνει ένα κλίμα συναγωνισμού, κάτι που βοηθά στο να έχουμε ομαδικό πνεύμα. Έχουμε αποκτήσει κάποια στοιχεία που όσοι είμασταν κοντά στην ομάδα, περιμέναμε ότι θα μας έπαιρνε περισσότερο χρόνο. Έχει δημιουργήσει ένα γκρουπ ατόμων που κάθε μέρα δουλεύουν για να γίνουν καλύτεροι».

Για τα περιθώρια βελτίωσης: «Εννοείται ότι ο Απόλλωνας έχει τρομερά περιθώρια βελτίωσης και θα κριθεί σε βάθος χρόνου. Έχουμε αλλάξει ολοκληρωτικά το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας και αυτό εμπεριέχει και εμπεριείχε σοβαρό ρίσκο. Χρειάζεται να δουλέψουμε περισσότερο και να βελτιωθούμε περισσότερο».

Για τον Ζράντι: «Ο Απόλλωνας έχει την ικανότητα να φέρνει μεγάλους ποδοσφαιριστές και οι οποίοι μέσω της ομάδας εξελίσσονται και αποκτούν μεταπωλητική αξία. Πολλοί ποδοσφαιριστές κάνουν εντύπωση για το τι μπορούν να κάνουν».

Αγωνιστικά νέα: «Aυτά από την Τετάρτη. Έχουμε και αγώνα κυπέλλου αυτή την εβδομάδα»

Για τη διαιτησία: «Δεν μπορώ να εκφραστώ δημοσίως όπως θα έπρεπε. Θα πρέπει να εφαρμόζονται όλοι οι κανονισμοί όπως έγινε και με τον Χάμπο. Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι η διαιτησία ανταποκρίθηκε θετικά, όμως είναι κάποιες φάσεις που έπρεπε να αντιδράσει διαφορετικά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση