ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: «Απολογία στην ΠΑΕ Ολυμπιακός» (ηχητικό)

Οι Λεμεσιανοί απολογήθηκαν στους Πειραιώτες για τη δήλωση Φανούριου στο ΣΠΟΡ FM 95

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Μίλησε για τις επαφές που ξεκίνησε η διοίκηση με άλλες ομάδες για τους ξένους διαιτητές ενώ σημείωσε ότι θα καταγγελθεί ο Λούκας Σωτηρίου.

Εξέφρασε επίσης τη δημόσια του απολογία για τη χθεσινή δήλωση (κλικ ΕΔΩ) που έκανε για τον Ολυμπιακό Πειραιώς, τονίζοντας ότι ήταν μια απερίσκεπτη ενέργεια πάνω στην ένταση της στιγμής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το θέμα των ξένων διαιτητών: «Δεν έχει πάει ακόμα αίτημα στην ΚΟΠ: Έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις και χτες και σήμερα το πρωί έγινα κάποια τηλεφωνήματα. Η χθεσινή μέρα ήταν πάρα πολύ έντονη σε ότι αφορά τις διεργασίες. Ο Νίκος Κίρζης είχε τηλεφωνικές συνομιλίες με την ΚΟΠ και με προέδρους άλλων ομάδων. Οι πρώτες ομάδες που επικοινωνήσαμε μαζί είναι θετική η ανταπόκριση τους. Θα πρέπει να περιμένουμε να ακολουθήσουμε την γραφειοκρατική και νομική διαδικασία για να προχωρήσει το ζήτημα. Είναι προτιμότερο να παραμένουμε μετρημένοι για να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε».

Αν θα καταγγελθεί ο Λούκας Σωτηρίου: «Θα καταγγελθεί ο διαιτητής. Αυτή είναι η απόφαση του ΔΣ. Δεν αναμέναμε την ετυμηγορία του κ. Σκαπούλλη για να προχωρήσουμε σε αυτή τη διαδικασία με όλο το σεβασμό. Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους το γε

Για τη χθεσινή του δήλωση για τον Ολυμπιακό: «Επειδή έγινε αρκετός ντόρος για τη δήλωση που έκανα για τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Θέλω να απολογηθώ δημοσίως. Ήταν πάνω στην ένταση μια απερίσκεπτη δήλωση. Μιλήσαμε με τον Ολυμπιακό για το ζήτημα. Με επιστολή μας στην ΠΑΕ Ολυμπιακός απολογήθηκα και εγώ και η ομάδα. Ήταν μια ατυχής δήλωση και ένα ατόπημα προσωπικό προς την μεγάλη ιστορία του Ολυμπιακού Πειραιώς. »

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X