ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Όταν είσαι ο Απόλλωνας δεν μπορείς να κλαις γιατί δεν παίζει ο Σαγκάλ»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου για το σημερινό ματς Κυπέλλου της ομάδας του με την Πάφο. 

Αναλυτικά: 

Για το ματς με την Πάφο σήμερα: «Ένα παιχνίδι που αναμένουμε εδώ και αρκετές εβδομάδες και καθορίσει την πορεία μας στο Κύπελλο αλλά και στην φετινή περίοδο. Ταξιδεύουμε στην Πάφο για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να εξαργυρώσουμε την πρόκριση στην έδρα μας. Δεν υπάρχει θετικό στην όλη διαδικασία γιατί εμείς θέλαμε να είμαστε στο πρώτο γκρουπ και να διεκδικούμε το πρωτάθλημα. Όμως πάμε με ψυχολογία, δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους σε αυτά τα παιχνίδια. Γνωρίζουμε πως η Πάφος είναι σε καλή κατάσταση, θέλει να βρεθεί για πρώτη φορά σε τελικό, όμως είμαστε ο Απόλλωνας και θα κυνηγήσουμε την πρόκριση. Η σκέψη μας είναι στο αποψινό παιχνίδι που είναι 50-50. Ο Απόλλωνας είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με αρκετές κατακτήσεις και παρουσίες σε τελικό Κυπέλλου. Γνωρίζουμε το εκτόπισμα του συλλόγου και υπάρχει ανάγκη για διάκριση. Σήμερα είναι παιχνίδι που «πεθαίνεις» στο γήπεδο, με το πρώτο σφύριγμα τα πάντα εξισορροπούνται, ο Απόλλωνας είναι μεγάλη ομάδα που διψά για διάκριση. Εδώ που φτάσαμε δεν χωράνε πολλά λόγια, ή μπορούμε ή δεν μπορούμε».

Στο αγωνιστικό κομμάτι και τις απουσίες: «Ο Σαγκάλ θα είναι στην αποστολή, εκτός θα είναι οι Σιέλβικ και Κρμέτσικ. Ο Σαγκάλ είναι έτοιμος για να πάρει χρόνο συμμετοχής αλλά όχι όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αυτοί που θα αγωνιστούν θα καθορίσουν το αποτέλεσμα. Όταν είσαι ο Απόλλωνας δεν μπορείς να κλαις γιατί δεν παίζει ο Σαγκάλ»

Για το που θα κριθεί το ματς: «Είναι πολλά πράγματα που παίζουν ρόλο, οι συγκυρίες και η τύχη είναι δύο από αυτά. Στα παιχνίδια του πρωταθλήματος με την Πάφο χάναμε ευκαιρίες, σήμερα όμως σήμερα πρέπει να σκοράρουμε, να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση