ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φανούριος: «Ο τραυματισμός του Χαμάς δεν μας αφήνει να χαρούμε τη νίκη»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του Απόλλωνα

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνιου.

Αναλυτικά:

Για τον τραυματισμό του Χαμάς: «Αυτό που μας στεναχωρεί αφάνταστα και δεν μας αφήνει να χαρούμε τη νίκη είναι ο τραυματισμός του Χαμάς. Αυτό το οποίο συμβαίνει για μας είναι πραγματικά απίστευτο με τους σοβαρούς τραυματισμούς.   Θα περάσει αύριο από ΜRI μέχρι να υποχωρήσει το οίδημα στην περιοχή που έχει υποστεί τον τραυματισμό. Ευχόμαστε να μην έχουμε τα χειρότερα»'.

Για τη σημαντική νίκη: «Ήμασταν Απόλλωνας, είχαμε τακτική στο παιχνίδι μας και πάθος. Δώσαμε χώρο στην Ομόνοια για να κτυπήσουμε στην κόντρα επίθεση και το πετύχαμε. Είναι σημαντική η νίκη μας γιατί απέναντι σε μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της Ομόνοιας. Η Ομόνοια ήταν και είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Διατηρούμαστε σε απόσταση βολής από την Ευρωπαϊκή θέση που αυτό πριν πέντε αγωνιστικές για μας ήταν όνειρο απατηλό. Έχουμε σφυγμό, είμαστε ο Απόλλωνας, ερχόμαστε με φόρα. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε ευρωπαϊκό εισιτήριο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση