ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φανούριος: «Και με μισή ομάδα»

Τοποθέτηση και για τα μεταγραφικά

Στη σπουδαία σημασίας νίκη που ήρθε παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο, αυτούς που ήρθαν και στους οργανωμένους που ήταν στους συνδέσμους. Απόλαυσαν έναν πραγματικό Απόλλωνα. Απέχουμε πολύ από τους στόχους που θέσαμε στην αρχή της περιόδου. Κερδίσαμε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Τους φιλοξενήσαμε με τον καλύτερο τρόπο. Είναι μια μεγάλη νίκη σε καθοριστικό σημείο του πρωταθλήματος. Ο Απόλλωνας εδώ και χρόνια παλεύει με μεγάλη υπομονή για να κερδίσει εντός και εκτός έδρας, εντός και εκτός συνόρων. Η ομάδα έχει σφυγμό και πάθος. Κερδίσαμε με μισή ομάδα, δείξαμε ότι έχει βάθος η ομάδα, δεν έχει βασικούς και αναπληρωματικούς. Θέλουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από τους οργανωμένους. Δώσαμε μεγάλη χαρά στους Απολλωνίστες. Πρέπει να πάρουμε αρκετό κόσμο στο Παφιακό».

Για τα προβλήματα τραυματισμών: «Είναι μυικά τα προβλήματα. Κάποιοι μπήκαν στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους ενώ ήταν ανέτοιμοι, όπως ο Ενσούε και ο Ψύχας. Ο πρόεδρος και ο Σωφρόνης θα αποφασίσουν για το πώς θα προχωρήσουμε στα μεταγραφικά».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X