ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φανούριος: «Ή υπάρχει 100% ή δεν υπάρχει... δεν καταλαβαίνω αυτό το 50%»

Δηλώσεις από τον εκπρόσωπο τύπου του Απόλλωνα

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε για το θέμα toy Τσιρείου, στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής διάσκεψης που παρέθεσε η ομάδα το πρωί της Τρίτης, με αφορμή την ανανέωση συνεργασίας για 4η διαδοχική χρονιά με την εταιρεία Lamberts.

Αναλυτικά:

«Εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για αυτό το θέμα. Δυστυχώς επί της παρούσης δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Οι μεν λένε ότι είναι εντάξει και ασφαλές το Τσίρειο, οι άλλοι δεν ασπάζονται αυτή την άποψη και την πληρώνει ο φίλαθλος κόσμος του Απόλλων, της ΑΕΛ και του Άρη. Δεν σέβονται τους οπαδούς μας. Ή υπάρχει 100% ή δεν υπάρχει. Δεν καταλάβω αυτό το 50%. Είναι κάτι που το σκεφτόμαστε αλλά θέλουμε να αγωνιστούμε στη φυσική μας έδρας. Πρέπει να βρεθεί λύση για να μπορέσει και η ΑΕΛ και ο Απόλλων να αγωνίζονται με τους οπαδούς τους».

Για το αν υπάρχει πιθανότητα να αξιοποιηθεί άλλο γήπεδο: «Είναι κάτι το οποίο το σκεφτόμαστε όμως αυτή την στιγμή να αγωνιστούμε στη φυσική μας έδρα. Αλίμονο αν η πρώτη μας έγνοια είναι να υποχρεώσουμε τον κόσμο να ταξιδέψει σε μία άλλη πόλη για να δει εντός έδρας παιχνίδι. Πρέπει να βρεθεί λύση μέχρι την μετακόμιση στο νέο γήπεδο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση