ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φανούριος: «Η πολιτεία κρατάει το μαχαίρι και το καρπούζι - Καμιά ευθύνη στις ομάδες»

Δηλώσεις του επί του τύπου εκπρόσωπου του Απόλλωνα

Έτοιμοι δηλώνουν στον Απόλλωνα για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση και το παιχνίδι με τον Άρη. Στόχος της ομάδας του Αντόνε είναι η έκτη σερί νίκη που θα μεγαλώσει τις πιθανότητες την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Στο πλαίσιο αυτό, ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τα μέτρα που ανακοίνωσε η Υπουργός: «Δεν θα γίνουμε γραφικοί. Η πολιτεία κρατάει και το μαχαίρι και το καρπούζι. Τα υπόλοιπα είναι για να χρυσώνουμε το χάπι. Ευελπιστούμε πως τα μέτρα αυτά θα είναι η απαρχή για τα όσα κακά βλέπουμε εδώ και δεκαετίας στον αθλητισμό της Κύπρου».

Αν είναι θέμα αστυνομίας: «Καμία ευθύνη δεν έχουν οι ομάδες. Υπάρχει ομάδα που θα αφήσει τον φίλαθλο να πάει να τα σπάσει ή να τα κρούσει; Η εύκολη λύση είναι να λέμε πως φταιν τα σωματεία. Όταν δεν υπάρχει βούληση, δεν υπάρχουν ποινές. Μόνο με αυστηρή τήρηση της νομοθεσίας μπορεί να υπάρξει βελτίωση. Υπάρχει δυστυχώς ατιμωρησία σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας και γι’ αυτό κάποιοι νεαροί έχουν την αυτοπεποίθηση να κάνουν αυτά που κάνουν».

Για τη διακοπή και την προετοιμασία με τον Άρη: «Είναι μεγάλο το παιχνίδι της Κυριακής. Τα τελευταία δυο χρόνια ο Άρης είναι στις καλύτερες ομάδες της χώρας. Είναι αμφίρροπο το ντέρμπι. Μας κέρδισαν τις τελευταίες δυο φορές με καθαρά σκορ. Αγωνιζόμαστε μπροστά στο κοινό μας, και θα έχουμε ένα κατάμεστο γήπεδο και πάμε για έκτη σερί νίκη».

Για το σερί της ομάδας: «Μείναμε αρκετά πίσω. Δεν είχαμε συνέπεια στα αποτελέσματα παρά τις εμφανίσεις. Θέλουμε νίκη για να ψαλιδίσουμε τη διαφορά απ’ τις πιο πάνω θέσεις. Ερχόμαστε από την εξωτερική αυτή τη φορά».

Για τον κόσμο: «Είναι θέμα χρόνου να εξαντληθούν τα εισιτήρια σε όλες τις κερκίδες».

Για το αγωνιστικό: «Εκτός θα είναι ο Χέντι ένεκα καρτών. Επίσης είναι οι τέσσερις παίκτες που πέρασαν από χειρουργείο. Εκτός ο Νταμπό και Ζράντι που είχαν πρόβλημα το τελευταίο διάστημα».

Για το διοικητικό: «Δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση στο διοικητικό. Αυτή τη στιγμή η προσοχή στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι να παλέψει η ομάδα τους οχτώ τελικούς που απομένουν για να πετύχουμε κάτι που φάνταζε ακατόρθωτο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση