ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φανούριος: «Η Αστυνομία δεν είναι αρνητική για την Ανατολική»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του Απόλλωνα

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αίτημα του Απόλλωνα για να πάρει μέρος της Ανατολικής: «Ο Απόλλωνας έκανε όλες τις απαραίτητες διεργασίες τις προηγούμενες ημέρες πάντοτε σε συνεννόηση και με τις συστάσεις της αρχής αδειοδότησης. Υπήρξε το πρωί η διαδικασία της επιθεώρησης για να δουν κατά πόσο θα δώσουν τη θετική συγκατάθεση του. Εμείς θεωρούμε ότι κάναμε ότι έπρεπε να κάνουμε. Θα υπάρξει οριστική απόφασή στη σύσκεψη στις 12. Από εκεί και πέρα η Αστυνομία δεν ήταν αρνητική για να μπορέσει ο Απόλλωνας να εξασφαλίσει μέρος της Ανατολικής».

Για το θέμα της ασφάλειας: «Σίγουρα θα υπάρχει ασφάλεια. Και στο ΓΣΠ οι εξέδρες είναι ενωμένες. Δεν διαφέρει σε τίποτα. Σαφέστατα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Εννοείται ότι δεν μας χωρίζει τίποτα με τους φίλους της Πάφου».

Για το παιχνίδι με την Πάφο: «Αναμένεται ένα δύσκολο παιχνίδι τριπλής παραλλαγής, το οποίο ο Απόλλωνας θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις του για να το κερδίσει. Διακυβεύονται τρεις βαθμοί και τίποτα περισσότερο γιατί είναι πάρα πολύ νωρίς».

Για τον Πεϊμπέρνς: «Δέχτηκε ένα χτύπημα στην προπόνηση. Θα προσπαθήσει να προπονηθεί σήμερα αλλά νομίζω ότι είναι εξαιρετικό δύσκιολο να προλάβει».

Για τον Πίττα: «Ο Πίττας έκανε μέρος του κανονικού για πρώτη φορά. Τώρα εάν θα είναι στην αποστολή, είναι επιλογή του κ. Καταλά».

Για τους απόντες και τους αμφίβολους: «Φιλιώτης, Ογκεντά και Μαλεκκίδης είναι εκτός. Θα δούμε σήμερα κατά πόσο θα προλάβουν οι Νταμπό, Ντιγκινί και Αλεσάμι»

Για τις επιστροφές: «Είναι ο Ζράντι, ο Χέντι και ο Βα. Είναι και ο Ίλιεφ ο οποίος όμως έχει έλλειψη αγώνων».

Για τον κόσμο που περιμένουν στο ντέρμπι με την Πάφο: «Αναμένουμε να δούμε την τελική απόφαση για την Ανατολική. Αν πάρουμε και το ποσοστό στην Ανατολική σίγουρα θα έχουμε περισσότερους από 7μισι χιλιάδες οπαδούς».

Για το γήπεδο στο Κολόσσι: «Υπάρχει σύσκεψη σε λίγο στις 11:30. Θα πάμε εκεί να δούμε τα έργα και να τα επιθεωρήσουμε».

Για την έκτακτη ΓΣ της 6ης Οκτωβρίου: «Θα δούμε εάν υπάρχει περίπτωση να μετατεθεί. Έχει ενημερώσει ο πρόεδρος τον κ. Κούμα ότι δεν θα βρίσκεται κανένας από τον Απόλλωνα στην Κύπρο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση