ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φανούριος για Ουάρντα, Ρομπέρζ και Πίττα

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα

24sports team

info@24sports.com.cy

Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσεται ο προγραμματισμός στον Απόλλωνα με στόχο η Λεμεσιανή ομάδα να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη ενόψει της νέας σεζόν. Στο πλαίσιο αυτού, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Για την αποχώρηση Ουάρντα: «Είναι πάρα πολύ απλό το σκεπτικό. Κάποια προσωπικά ζητήματα του ιδίου του παίκτη που δεν έχουν ξεπεραστεί. Τον είχαμε ενημερώσει 2 μήνες πριν ότι έπρεπε να λυθούν για να μείνει. Από εκεί και πέρα ο Απόλλωνας που είναι εκτός Ευρώπης δεν μπορεί να δώσει ένα συμβόλαιο που δεν έχει δώσει ποτέ στην ιστορία του. Μας βοήθησε πολύ, δυστυχώς κάποιες φορές δεν εξελίσσονται όπως τα υπολογίζεις».

Για τις αποχωρήσεις: «Οκτώ και θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Έχουμε το πλάνο μας, ο προπονητής είναι ξεκάθαρος. Παρέδωσε το πλάνο με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου στον κύριο Κίρζη και στον κύριο Παπαϊωάννου. Βάσει αυτού του πλάνου αρχίσαμε να δουλεύουμε από τη Δευτερά».

Για τον Ρομπέρζ: «Είναι ένα ξεχωριστό κεφαλαίο για εμάς. Είναι σημαία για την ομάδα. Ήταν πρώτο στην ατζέντα το θέμα του Ρομπέρζ. Έγινε μια πρόταση με τις ίδιες απολαβές. Θέλαμε να δείξουμε την εκτίμηση μας. Θα του δώσουμε περισσότερο χρόνο. Ο Απόλλωνας του πρότεινε 1 χρόνο συμβόλαιο. Αυτό συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις σε πολλές ομάδες στην Ευρώπη. Και ο Μόντριτς με πέντε Champions League υπογράφει χρόνο με τον χρόνο. Το ίδιο και ο Τιάγκο Σίλβα της Τσέλσι. Δεν θεωρούμε είναι έλλειψη σεβασμού. Τον αγαπάμε και μας αγαπά και ελπίζουμε πως το συναίσθημα θα τον κάνει να μείνει στην ομάδα. Δεν θέσαμε χρονοδιάγραμμα γιατί δεν θέλαμε να αισθανθεί ότι είναι εκβιασμός να αποχωρήσει. Τον θέλουμε στην ομάδα και τον υπερ αγαπούμε. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Απόλλων να αδικήσει τον Ρομπέρζ».

Για τον Ντιγκινί: «Έχει κλειστό συμβόλαιο ο Ντιγκινί».

Για τις πολλές μετάγραφες που θα γίνουν: «Το έχουμε πράξει και στο παρελθόν. Όταν έχεις πολλά νέα πρόσωπα είναι πρόκληση αλλά το 2006 το πήραμε αήττητοι το πρωτάθλημα. Είναι σαφέστατα δύσκολο το εγχείρημα αλλά έχουμε σύμμαχο τον χρόνο που δεν έχουμε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Συνιστώ στον κόσμο υπομονή, θα είναι μακρύ το καλοκαίρι».

Για την προετοιμασία: «Στόχος της ομάδας είναι να έχει τους περισσοτέρους παίκτες στην διάθεση του αν όχι όλους ενόψει της προετοιμασίας. Ο προπονητής θέλει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα αρχίσει στις 15 με 16 του Ιούλη όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Θα υπάρχει παρουσία της ομάδας στις Πλάτρες για το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας».

Για την παράταση στην μεταγραφική: «Δεν το έχω ψάξει. Πρέπει κάποια στιγμή η μεταγραφική να συμβαδίζει με τις περισσότερες χώρες».

Για τον Ντανίλο: «Είναι μια χαρά, θα είναι κανονικά στο βασικό στάδιο».

Για τον Πίττα: «Ουδεμία πρόταση. Γνωρίζουμε θα είναι ένα δύσκολο και μακρύ καλοκαίρι. Θα δούμε. Σίγουρα τα στατιστικά του τον βοηθούν να αποτελέσει μεταγραφικό στόχο ομάδων από το εξωτερικό που είναι και το όνειρο του. Γνωρίζει και ο ίδιος ότι τον πρώτο λόγο τον κατέχει ο Απόλλωνας με τον οποίον έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025. Σίγουρα ο Απόλλωνας δεν θα ξεπουληθεί».

*Περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση