ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φανούριος: «Αισθανόμαστε δυνατοί»

Πως βρίσκει τον Απόλλωνα ο αποκλεισμός από την Λέχ Πόζναν

Για τον αποκλεισμό από την Λεχ Πόζναν, για τους τραυματισμούς και για την επόμενη μέρα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Απόλλωνα, Φανούριος Κωσνταντίνου:

«Η αλήθεια δεν φτάσαμε στα γνωστά μας καλά επίπεδα απόδοσης και το πληρώσαμε. Από κει και πέρα στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας ήταν πολύ καλός. Αν εξαιρέσουμε ένα τετ τα τετ που έβγαλε ο Δημήτρης, δεν απολυθήκαμε ιδιαίτερα, ενώ θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Αυτό που μας πλήγωσε ήταν τα γκολ στο τέλος του ημιχρόνου και στις αρχές τις επανάληψη. Σαφέστατα αυτό που ενόχλησε δεν είναι η ήττα, αλλά η κατάρρευση στο τέλος που έφερε αυτό το 5-0. Σήμερα είναι μία καινούργια μέρα και κοιτάζουμε την συνέχεια. Έχουμε μπροστά μας 20 μέρες για να ξεκουραστούν οι παίκτες, καθώς είχαμε ένα βαρυφορτωμένο πρόγραμμα, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Επαναλαμβάνω, μας πλήγωσε αυτό το αποτέλεσμα, αλλά αισθανόμαστε δυνατοί».

Γιατί είπαμε ότι θα παίξουν σε 20 μέρες: «Γιατί παίζαμε με Ομόνοια που αναβλήθηκε και μετά έχουμε τον Εθνικό και βλέπετε τι συμβαίνει».

Για τους συχνούς τραυματισμούς: «Κοιτάξτε όλες τις ομάδες πόσους τραυματισμούς είχαν. Τώρα, αν μου λέτε για τα προηγούμενα χρόνια, αυτό το δεχόμαστε. Μας έγινε εμμονή, επειδή χάσαμε τίτλους στο παρελθόν από τους τραυματισμούς. Φέτος προσπαθήσαμε αρκετά. Κάναμε μεγάλη προετοιμασία και συνεργαζόμαστε με επιστήμονες για να μην υπάρξει πρόβλημα. Αλλά, ήταν μεγάλη η αποχή και δεν υπάρχει κανένας προβληματισμός σε αυτό. Αισθανόμαστε δυνατοί. Μας έκανε θετική εντύπωση η αντίδραση του κόσμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που στηρίζει την ομάδα και αυτό μας δίνει δύναμη».

Εάν φέρνει πρόβλημα στο οικονομικό ο αποκλεισμός: «Δεν κάνεις ποτέ προγραμματισμό και να θεωρείς ότι θα μπεις στους ομίλους. Από ‘κει και πέρα, έχουμε μία στιβαρή διοίκηση, η οποία θα κάνει αυτά που πρέπει για να πληρώνονται όλοι στην ώρα τους».

Για το πρόβλημα του Νταμπό: «Είναι μυϊκό το πρόβλημα και θα περάσει σήμερα από εξετάσεις. Δεν ξέρουμε κάτι τώρα».

Για Γιούστε, Πέδρο, Χάμπο: «Ο Γιούστε έχει πρόβλημα στον προσαγωγό. Του Πέδρο είναι το μυικό πρόβλημα που είχε με τον ΟΦΗ. Ο Χάμπος ήταν για αγωνιστικούς λόγους εκτός. Είχε ένα πρόβλημα, το έχει ξεπεράσει και τις τελευταίος 2-3 μέρες έκανε κανονικά προπόνηση, αλλά κρίθηκε ακόμα ανέτοιμος».

Για τον Γιοβάνοβιτς: «Αν θεωρεί ο κ. Αγουστή ότι ο Γιοβανοβιτς είναι έτοιμος, τότε θα τον χρησιμοποιήσει».

Αν έκλεισε το ρόστερ και αν θα αποχωρήσει κάποιος: «Είπε και χθες ο κ. Αυγουστή ότι έκλεισε το ρόστερ. Δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει κανείς. Είναι μακρύς ο δρόμος και αλλοίμονο εάν αποδυναμώσουμε την ομάδα»

Πως αντιμετωπίζουν την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό: «Με προβληματισμό και ανησυχία. Το καλό είναι ότι όπως έχουμε ενημερωθεί δεν υπάρχουν συμπτώματα. Να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση».

Για τα νομικά μέτρα που σκέφτονται ενάντια στον κ. Παπαχαραλάμπους: «Ισχύουν αυτά που είπε ο κ. Γλυκής»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X