ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φανούριος: «Είναι η μόνη χρονιά που δεν ευθύνεται κανείς άλλος που το χάσαμε - Ο Κίρζης δεν ήρθε από την πίσω πόρτα»

Διαβάστε τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα

Στην Primetel μίλησε πριν από τη σέντρα του αγώνα με την Ομόνοια ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για τη δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σαφέστατα από μόνοι μας αφαιρέσαμε στον εαυτό μας το δικαίωμα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα στο τελευταίο παιχνίδι. Είναι η μόνη χρονιά που δεν μας ευθύνεται κανείς. Η ευθύνη αφορά αποκλειστικά τον ποδοσφαιρικό Απόλλωνα. Δεν τα καταφέραμε, αδικήσαμε τους εαυτούς μας και ταπεινώσαμε τον κόσμο. Σίγουρα το να είναι δεύτερος ο Απόλλωνας και να θεωρείται αποτυχία δείχνει πόσο μεγάλος είναι ο Απόλλωνας.

Θα πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω, να διορθώσουμε τα λάθη μας και ίσως τον τρόπο σκέψης που τον διαμόρφωσε η πορεία μας τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει εκνευρισμός που από μόνοι μας απωλέσαμε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος στεναχωρήθηκε, ακούει την κριτική και είναι δεικτικός. Κάναμε 2-3 λάθη τα οποία γνωρίζουμε και τα οποία μας στοίχισαν. Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά εμάς. Θα γίνουν όλα αυτά που πρέπει για να αποκατασταθούν πολλά πράγματα. Πρέπει να είμαστε πολύ πιο δεκτικοί, πειστικοί και αποφασισμένοι. Ο πρόεδρος είναι αποφασισμένος και δεν λυγίζει».

Αν παραμένει στο πόστο του ο Νίκος Κίρζης: «Σίγουρα δεν εγκαταλείπει. Δεν ήρθε από την πίσω πόρτα ο κύριος Κίρζης για να φύγει κυνηγημένος. Ο λόγος που συνειδητά δεν μιλήσαμε στον κόσμο είναι επειδή θέλαμε να έχει. Ότι μας πει ο κόσμος είναι χαλάλι μας, να το πω Κυπριακά γιατί αγαπά αυτή την ομάδα. Ο πρόεδρος θα προσπαθήσει να ηγηθεί αυτή της συσπείρωσης που δημιουργήθηκε από τον κόσμο πριν από ένα μήνα. Θα προσπαθήσουμε να οδηγήσουμε την ομάδα όχι εκεί που τις αξίζει αλλά εκεί που έπρεπε να είναι τα προηγούμενα χρόνια. Οι αποφάσεις που θα παρθούν δεν θέλουμε να είναι αποφάσεις για χάρη των αποφάσεων. Ο Απόλλωνας έχει το υπόβαθρο με κάποιες πολύ μικρές λεπτομέρειες να κάνει το επόμενο βήμα. Ο Απόλλωνας είναι μέσα στις 2-3 καλύτερες ομάδες της δεκαετίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση