ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έτοιμος μεν, χωρίς ρυθμό δε…

Τελευταίο του παιχνίδι ήταν κόντρα στην Ομόνοια...

Η μεγαλύτερη μεταγραφή του χειμώνα δεν θα μπορούσε να είναι άλλη πέραν του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος ήρθε στο νησί για λογαριασμό του Απόλλωνα, με τη μορφή δανεισμού απ’ τον ΠΑΟΚ.

Για την αξία του και τι μπορεί να πράξει στο γήπεδο, δεν χρειάζονται και πολλά πολλά. Παίκτης ηγέτης, που θέλει τη μπάλα στα πόδια και παίρνει πρωτοβουλίες, ο οποίος μπορεί να αλλάξει εύκολα την ταχύτητα μιας ομάδα και που μπορεί να τρυπήσει κάθε άμυνα, είτε με τις πάσες του, είτε με τις ντρίμπλες. Του αρέσει να πηγαίνει και λίγο προς τα αριστερά ώστε να ξεκινά τις προσπάθειες του συγκλίνοντας με το δεξί προς το μέσα.

Η συζήτηση πλέον αφορά το πότε θα δούμε τον Ολλανδό να αγωνίζεται. Τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε ήταν κόντρα στην Ομόνοια στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League. Από πλευράς φυσικής κατάστασης δεν έχει θέμα, μιας και ακολουθούσε κανονικά τις προπονήσεις του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ, όμως πρακτικά αυτό που δεν έχει είναι ο ρυθμός.

Από εκεί και πέρα όμως οι πάντες κρίνονται στο γήπεδο και εκεί θα πρέπει να ο Μπίσεσβαρ να προσφέρει ουσιαστικές λύσεις και να χαρίσει τρίποντα στην νέα του ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Βαράτε

Βαράτε

Χτύπα κι άλλο θα τ' αντέξω ή δεν θα αντέξω
 |  HOT SPOT