ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έρχεται ο Ούγγρος Φαν Ντάικ»!

Ενθουσιασμένοι οι οπαδοί της Φενέρ για Σάλαϊ

Χάρης Χαρίτωνος

Η μετακίνηση του Αττίλα Σάλαϊ στην Τουρκία και την Φενέρμπαχτσε ήδη άρχισε και συζητιέται πολύ έντονα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από τους οπαδούς της τουρκικής ομάδας, εδώ και πολλές μέρες.

Στο twitter, οι οπαδοί των «καναρινιών» της Τουρκίας αναφέρονται στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά και στην ποιότητά του, συγκρίνοντάς τον με τον Ολλανδό αμυντικό της Λίβερπουλ Βίρτζιλ Φαν Ντάϊκ.

Όπως αναφέρουν μερικοί, βλέποντας τα βίντεό του, τόσο με τον Απόλλωνα, όσο και με την Εθνική Ουγγαρίας, έχει πολύ καλή πάσα και έλεγχο της μπάλας με τα πόδια του. Όπως συμπληρώνουν , είναι ένας ηγέτης της αμυντικής γραμμής, όντας ενθουσιασμένοι για την μεταγραφή του στην ομάδα τους.

Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι, βέβαια, οι οποίοι έχουν τις αντιρρήσεις τους για την μεταγραφή του Ούγγρου αμυντικού του Απόλλωνα, μη μπορώντας να κατανοήσουν το σκεπτικό της. Θεωρούν πως μπορούν να βρουν καλύτερο ποδοσφαιριστή με τα ίδια λεφτά.

Μάλιστα, οι πλέον... προχωρημένοι τον έντυσαν ήδη με τα χρώματα της ομάδας, τα οποία είναι το κίτρινο και το μπλε, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία του κειμένου.

Όπως ανακοίνωσε η λεμεσιανή ομάδα πριν από λίγο, η μετακίνηση του Ούγγρου αμυντικού στην τουρκική ομάδα είναι οριστική. Ο Απόλλωνας θα καρπωθεί ένα ποσό κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα έχει και ένα καλό ποσοστό μεταπώλησης. Λεφτά θα πάρει και η πρώην ομάδα του ποδοσφαιριστή Μεζόκοβεζντ.

Από την άλλη, ο Σάλαϊ θα δει τις αποδοχές του να πολλαπλασιάζονται επί τουρκικού εδάφους. Το σίγουρο είναι πως για τον Ούγγρο ανοίγεται μια μεγάλη καριέρα μπροστά του με αυτήν την μετακίνηση.

Ο Σάλαϊ θα πάρει τον δρόμο για την Κωνσταντινούπολη τις αμέσως επόμενες μέρες, για τα διαδικαστικά και για τις υπογραφές των συμβολαίων, 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Βαράτε

Βαράτε

Χτύπα κι άλλο θα τ' αντέξω ή δεν θα αντέξω
 |  HOT SPOT