ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιθετικό ξήλωμα

Αλλάζουν πολλά στη γραμμή κρούσης του Απόλλωνα

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Η συζήτηση για το κατά πόσο η επιθετική γραμμή του Απόλλωνα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ποδοσφαίρου… Σωφρόνη Αυγουστή, πάει πίσω ενάμιση χρόνο. Πλέον μέσα από τις αποφάσεις καταλαβαίνει κανείς πως η απάντηση είναι όχι και η λύση έρχεται μέσα από μεταγραφές.

Η αποχώρηση του Μάγκλιτσα στοίχισε αφού βοηθούσε πολύ στον τρόπο ανάπτυξης πέραν από τα γκολ, ενώ εκτελεστής σαν το Ζελάγια δεν μπορεί να πει κανείς πως υπάρχει στην ομάδα από το Γενάρη. Η κουβέντα «απλώθηκε» και στο πόσο μπορούσαν να προσφέρουν οι ακραίοι επιθετικοί. Η συζήτηση αυτή σταματά όμως μέσα από τις αποφάσεις.

Παπουλής, Σαρδινέρο, Ροσκόπφ, Γκακπέ, Φακούντο και πιθανότατα Μπένσοπ δε θα είναι του χρόνου στην ομάδα και όχι τυχαία οι πρώτες κινήσεις είναι σε εκείνο το χώρο του γηπέδου.

Ο Νταμπό (δες ΕΔΩ) έχει συμφωνήσει, το ίδιο και ο Ντιγκινί, ενώ το πλάνο περιλαμβάνει και τον Λάρσον επίσης από τον Άρη. Αν υπολογίσεις και τον Γιαννιώτα που μένει αλλά τον Πίττα που επέκτεινε το συμβόλαιό του και τον Ματέι που έχει επίσης συμβόλαιο φτιάχνεις μια νέα εξάδα της επίθεσης.

Από πλευράς χαρακτηριστικών, μοιάζει πιο ευέλικτη σε σχέση με την προηγούμενη αλλά σίγουρα το βασικό είναι το πόσο αποτελεσματικοί θα είναι στις ευκαιρίες τους. Ο Μπένσοπ ας πούμε δεν είναι κακός παίκτης, αλλά βολεύεται με έναν τρόπο παιχνιδιού που δεν έδειχνε να βολεύει την ομάδα. Το ποδόσφαιρο Σωφρόνη όπως μάθαμε να το λέμε έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις για να λειτουργεί. Αυτές είναι που ψάχνει να βρει στο παζάρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δημήτρης Χριστοφόρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X