ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
34° Λευκωσία,
24 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Επικές ατάκες Τσόρνιγκερ: «Όταν ο Θεός μοίραζε αυτοπεποίθηση ήμουν κοντά»

Μας έδωσε να καταλάβουμε τι είδους απόψεις έχει

24sports team

info@24sports.com.cy

Τεράστια αποθέματα αυτοπεποίθησης φαίνεται να διαθέτει ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, ο οποίος μάλιστα, συσχέτισε το πόσο καλή είναι η Γερμανία στη βιομηχανία αυτοκινήτων με τα χαρακτηριστικά της γερμανικής κουλτούρας.

Δεν θα γράψουμε κάτι άλλο, διαβάστε απλώς τα πιο κάτω:

«Είμαστε πολύ καλοί στην βιομηχανία των αυτοκινήτων στην Γερμανία και ίσως αυτό να είναι ο λόγος που έχουμε αυτοπεποίθηση. Όταν ο Θεός μοίραζε αυτοπεποίθηση ήμουν κοντά και πήρα πολλή. Η αυτοπεποίθηση πηγάζει από τα αποτελέσματα. Στόχος μας είναι να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να απολαμβάνει ο κόσμος το παιχνίδι. Να είναι χαρούμενος και με το αποτέλεσμα και με την απόδοση.

Υπάρχουν παιχνίδια στα οποία οι φίλαθλοι πάνε τουαλέτα ή στην καντίνα για ένα χοτ ντογκ και χάνουν την μοναδική θεαματική στιγμή στο 90λεπτο. Αυτό δεν θα γίνει με εμάς, σας το λέω στα σίγουρα. Αν δεν βγει το αποτέλεσμα θα κάνουμε πάντα ανάλυση για το τι πήγε λάθος. Θέλω να δουλέψω με τον κάθε παίκτη και να εξελιχθεί με βάση τις δυνατότητες του και όχι να του επιβάλω τι να κάνει».

Εδώ αναλυτικά όλα όσα ανέφερε!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση