ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έλληνας για τεχνικό διευθυντή

Η σχετική τοποθέτηση από το μέλος του Δ.Σ. του Απόλλωνα

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0 παραχώρησε νωρίτερα σήμερα (17/03) το μέλος του Δ.Σ. του Απόλλωνα, Σωκράτης Έλληνας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα του τεχνικού διευθυντή στον Απόλλωνα.

Ουσιαστικά ανέφερε πως παρότι αρχικά υπήρχε πρόθεση για πρόσληψη κάποιου ατόμου στο συγκεκριμένο πόστο, απ’ τη στιγμή που η ομάδα της Λεμεσού είναι στο ψάξιμο για νέο επενδυτή… το εν λόγω ζήτημα έχει «παγώσει».

Η σχετική του αναφορά:

«Όσο είμαστε σε μια διαδικασία για εξεύρεση διάδοχης κατάστασης θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για το τι δεσμεύουμε τον επόμενο επενδυτή. Αυτή τη στιγμή έχει μπει στον πάγο η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή. Αν είμαστε κοντά να συμφωνήσουμε με κάποιον επενδυτή θα είναι άδικο να έχουμε δεσμευτεί κάποιον τεχνικό διευθυντή, όμως αν για οποιοδήποτε λόγο δούμε πως δεν είμαστε κοντά τότε θα είναι κάτι που θα επαναξιολογήσουμε. Σε κάθε περίπτωση πρώτιστο μέλημα είναι να είναι η ομάδα θωρακισμένη, όποτε και να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Πήρε ψηλά τον Απόλλωνα

Πήρε ψηλά τον Απόλλωνα

Η διακύβευση για τον νέο ιδιοκτήτη -εάν αποχωρήσει ο Νίκος Κίρζης- θα είναι να διατηρήσει την ομάδα σε επαγγελματικά επίπεδα ...
Πανίκος Κωνσταντίνου
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ