ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Εκατό... και λίγες ήταν

Ο Ντένιτς έχει αποδειχθεί μια πολύτιμη μονάδα για τον Απόλλωνα

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Απόλλωνας είχε μπροστά την επιλογή αν θα κρατούσε ή όχι τον Ντένιτς. Ο ποδοσφαιριστής ήταν δανεικός από την Ρόζενμποργκ και αν ήθελε ο Απόλλωνας να αποκτήσει τα δικαιώματα θα έπρεπε να δώσει 100 χιλιάδες.

Η εικόνα που έδειχνε ο Ντένιτς στον αγωνιστικό χώρο ήταν τέτοια που έκανε λίγο πολύ εύκολο το έργο των ανθρώπων του Απόλλωνα. Έδωσαν τις 100 χιλιάδες και απέκτησαν και επίσημα τον Σέρβο μέσο. Εκ των πραγμάτων ήταν μια ορθή κίνηση που σήμερα μπορεί να υποστηρίξει κάποιος πως και λίγα ήταν τα 100 χιλιάρικα.

Πρόκειται για παίκτη που δεν φοβάται να λερωθεί και μπαίνει δυνατά στις φάσεις, μπορεί να βγάλει σωστά την ομάδα μπροστά στο transition, ενώ βλέπει γήπεδο και έχει σωστές αντιδράσεις. Παιχνίδι με το παιχνίδι ο Ντένιτς παρουσιάζεται βελτιωμένος και δείχνει πως είναι ποδοσφαιριστής που όχι μόνο προσφέρει άμεσα αλλά μπορεί να αποτελέσει σημαντική μονάδα και για τα επόμενα χρόνια.

Ας μην ξεχνάμε πως μόλις πρόσφατα έκλεισε τα 25 του χρόνια και έτσι έχει μπροστά του αρκετά καλά χρόνια ποδοσφαίρου. Στη φετινή χρονιά μέτρα ήδη 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και με την εικόνα του δύσκολα δεν θα τις κάνει 37.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση