ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Είσαι Απόλλων και ξέρεις τον τρόπο!

Σέβεται την Ομόνοια και αναγνωρίζει τις δυσκολίες που θα συναντήσει, αλλά πάει στην Λευκωσία χωρίς φόβο για το διπλό

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Τα τελευταία χρόνια ο Απόλλωνας έχει καταφέρει να ανατρέψει το σκηνικό στην προϊστορία με την Ομόνοια. Οι «κυανόλευκοι» έχουν δημιουργήσει μία θετική παράδοση την τελευταία δεκαετία, καθώς έχουν κερδίσει εφτά φορές τους «πράσινους» στο ΓΣΠ.

Πάει στην Λευκωσία με το σκεπτικό που πήγαινε τα τελευταία χρόνια, για να πάρει τους τρεις βαθμούς

Βέβαια, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και αυτό το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά στον Απόλλωνα, γι’ αυτό έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα. Η Ομόνοια παρουσιάζεται καλύτερη την φετινή περίοδο, με αυτά που έδειξε μέχρι στιγμής και θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Σίγουρα, η Ομόνοια θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό της, αφού υπάρχει ξεσηκωμός στον πράσινο λαό. Όμως, ο Απόλλωνας έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι δεν επηρεάζεται από έδρες και τρανό παράδειγμα είναι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, καθώς πέτυχε σπουδαίες επιτυχίες, σε γεμάτα γήπεδα.

Συνεπώς, σέβεται την Ομόνοια και την ιστορία της, αλλά σε καμία περίπτωση δεν την φοβάται. Πάει στην Λευκωσία με το σκεπτικό που πήγαινε τα τελευταία χρόνια, για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς δεν έχει στην διάθεση του τον Εμίλιο Ενσούε, που έχει πρόβλημα στο γόνατο, τον Φακούντο Περέιρα, αλλά και τους Δημητρίου, Ψύχα.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να διατηρήσει το 4-3-3, κάνοντας βέβαια κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα. Στο τέρμα θα διατηρηθεί ο Μολ. Δεξιά στην άμυνα ο Πέδρο και αριστερά ο Αγκίρε. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Γιούστε και ένας εκ των Σάλαϊ ή Χάμπο. Σε περίπτωση που παίξει ο Ούγγρος, τότε ο Χάμπος θα μεταφερθεί στην μεσαία γραμμή. 

Στον άξονα θα είναι σίγουρα ο Μάρκοβιτς και ο Χάμπος, εάν δεν παίξει στόπερ. Στο σενάριο που διεθνής άσος παίξει στόπερ, υπάρχουν οι επιλογές του Ρότζερ Μ’Πιντά και του Εστεμπάν Σακέτι για τον άξονα.

Για τις υπόλοιπες θέσεις, ο Γιαννιώτας θα είναι σίγουρα δεξιά και ο Ζελάγια στην κορυφή της επίθεσης. Ο Παπουλής θα παίξει σίγουρα, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα κινείται αριστερά ή στον άξονα. Για την άλλη θέση μεσοεπιθετικά, υπάρχουν οι επιλογές των Γκακπέ, Πίττα και Σαρδινέρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X