ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Είναι καλό να μην έχουμε κοντή μνήμη - Θα τους εξορίσουμε, τι θα κάνουμε;»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του Απόλλωνα

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

Για το αποψινό κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ ανεβασμένη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Εμείς αγωνιζόμαστε στην έδρα μας σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Είναι ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Ο Απόλλων απόψε είναι υποχρεωμένος, είναι καταδικασμένος να τα δώσει όλα για να φτάσει στην πρόκριση. Ο Απόλλων πρέπει να παρουσιαστεί κυνικός, να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που θα βρει. Ευελπιστούμε να διεξαχθεί ένα αθλητοπρεπέστατο παιχνίδι».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Είναι όλοι μέσα στην αποστολή πλην του Πέρετζ».

Για τα εισιτήρια: «Έχουν απομείνουν 250 εισιτήρια».

Αν ενόχλησε η επιστολή της ΑΕΚ για τον Μενέλαο Αντωνίου: «Είναι το χρονικό σημείο που ίσως να ήταν λίγο ενοχλητικό. Φυσικά δεν υπήρξε συνέχεια. Και εμείς ήμασταν υπέρ του ορισμού ενός ξένου διαιτητή που θα εξαφάνιζε την προκατάληψη. Είναι καλό να μην έχουμε κοντή μνήμη γιατί πολλές φορές ο Απόλλωνας αγωνίστηκε με ομάδες της Λάρνακας με Λαρνακείς διαιτητές και ουδέποτε πράξαμε κάτι τέτοιο. Θα τους εξορίσουμε, τι θα κάνουμε; Ευελπιστούμε να ανταποκριθεί ο κ. Μενέλαος απόψε. Εμείς επιλέξαμε να μην δυναμιτίσουμε την ατμόσφαιρα».

Για το θέμα με τον Πέρετζ: «Από τη στιγμή που αρνείται ότι έκανε ρατσιστική επίθεση, δεν έχουμε να πούμε κάτι. Όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους και το τι δείχνει ο τηλεοπτικός φακός. Η Αστυνομία από αυτά θα κρίνει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Καμίνι...

Καμίνι...

Έτσι θα κάνουν το γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα
 |  HOT SPOT