ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Είμαστε μπροστά από ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια που έχουν πιο υψηλό μπάτζετ»

Συνέντευξη Τσόρνινγκερ και του βοηθού του σε γερμανική εφημερίδα

24sports team

info@24sports.com.cy

Συνέντευξη του προπονητή του Απόλλωνα Αλεξάντερ Τσόρνινγκερ και του βοηθού του Μπενιαμίνο Μολινάρι φιλοξενεί η γερμανική εφημερίδα REMS, με την ιστοσελίδα remszeitung.de να φιλοξενεί απόσπασμα από την εν λόγω συνέντευξη.

Αναλυτικά, τι δήλωσαν:

Για τους πρώτους 6 μήνες στην Κύπρο και τον Απόλλωνα:

Μπενιαμίνο Μολινάρι: «Είμαστε μεταξύ πρώτης και τρίτης θέσης στον πίνακα από την πρώτη αγωνιστική. Ξεκινήσαμε πολύ καλά τη σεζόν με τέσσερις νίκες. Αλλά το πιο σημαντικό ήταν να μπει η ιδέα του παιχνιδιού του Άλεξ στο μυαλό των παικτών. Είναι μια διαδικασία που είναι σε εξέλιξη. Μέχρι στιγμής μπορούμε να βγάλουμε ένα θετικό ενδιάμεσο συμπέρασμα. Αλλά ο προπονητής μπορεί να το βλέπει διαφορετικά.

Το βλέπει διαφορετικά ο προπονητής;

Αλεξάντερ Τσόρνινγκερ: «Όχι, συμφωνώ. Το περασμένο Σαββατοκύριακο ήμασταν στην κορυφή του πίνακα. Φέτος, μας λένε, το πρωτάθλημα είναι πιο ισορροπημένο. Είμαστε λίγους βαθμούς μπροστά από ομάδες όπως το ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια , που βλέπουν τον εαυτό τους στις πρώτες θέσεις. Έχουν σημαντικά υψηλότερο προϋπολογισμό και σημαντικά υψηλότερες προσδοκίες. Γι’ αυτό είμαστε πολύ ικανοποιημένοι μέχρι στιγμής. Κυρίως γιατί, μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα, καταφέραμε να ανατρέψουμε τα πράγματα με τον αποκλεισμό στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση