ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δυτικά Προάστια για 16χρονο: «Τέτοιες ενέργειες κύριοι επιβάλλεται να επικροτούνται»

Οι φυγάδές σημειώνουν ότι δεν πρέπει να κατακρίνονται τέτοιες ενέργειες

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων του Απόλλωνα «Δυτικά Προάστια», με την οποία επευφημεί την ενέργεια του 16χρονου ο οποίος κατέβασε την τουρκική σημαία από το δημοτικό σχολείο της Λύσης.

Αναλυτικά:

Ο ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1 εκθειάζει και στηρίζει την ενέργεια του 16χρονου μαθητή, ο οποίος χωρίς να γίνει αντιληπτός μπήκε στο δημοτικό σχολείο Λύσης, ανέβηκε στον ιστό και κατέβασε την τουρκική σημαία.

Επίσης πριν κατεβάσει την τουρκική σημαία από την αυλή, πήρε και μια φωτογραφία του Ραούφ Ντενκτάς από αίθουσα του σχολείου.

Ως πράξη που θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί χαρακτήρισαν οι παρευρισκόμενοι στον εκκλησιασμό στο Ναό της Παναγίας της Λύσης. Εμείς πάντως έχουμε εντελώς αντίθετη άποψη.

Τέτοιου είδους ενέργειες κύριοι οι οποίες δείχνουν απαράμιλλη ανδρεία και σθένος πρέπει να τυγχάνουν ευμενούς υποδοχής από όλους μας και όχι να τις κατακρίνουμε.

Θέλει μεγάλη τόλμη και ψυχική δύναμη για να τολμήσει κάποιος να πράξει κάτι ανάλογο.

Οι πολιτικές του καλού παιδιού όπως βλέπετε εδώ και 45 χρόνια δεν βοήθησαν κανένα. Όσο υπάρχουν παιδιά όπως ο 16χρονος μαθητής μπορούμε ακόμη να ελπίζουμε ότι μια μέρα θα μπορέσουμε να ελευθερώσουμε την χώρα μας από τους κατακτητές, χωρίς να καθόμαστε άλλο να μας απαυτώνουν.

Τέτοιες ενέργειες κύριοι επιβάλλεται να επικροτούνται. Το ίδιο άλλωστε θα έκανε και ο Σταυραετος του Μαχαιρά,Γρηγόρης Αυξεντίου ο οποίος κατάγεται από το κατεχόμενο χωριό της Λύσης.

Υ.Γ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΑΠΕΛΕΥΘΈΡΩΣΗ
Υ.Γ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΌΣΦΥΓΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X