ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Διαδικασίες για να κλείσουν τα υποστατικά των οργανωμένων του Απόλλωνα και της Ομόνοιας 29Μ»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα επεισόδια στη Λεμεσό στις 15 Νοεμβρίου ανάμεσα στους οπαδούς του Απόλλωνα και της Ομόνοιας 29 Μ: «Από την αρχή είχε συλληφθεί ένα πρόσωπο. Εκκρεμούσαν άλλα τρία εντάλματα, τα δυο εκτελέστηκαν χθες. Ακόμα ένα ένταλμα εκκρεμεί αυτή τη στιγμή ενώ έχουμε δώσει στη δημοσιότητα ένα αριθμό φωτογραφιών και προσπαθούμε να ταυτοποιήσουμε πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται επίσης στο συγκεκριμένο επεισόδιο».

Για το τι θα πράξει η Αστυνομία: «Τα υποστατικά στα οποία συγκεντρώνονταν κάποιοι ήταν εστίες που ξεκινούσαν τέτοια επεισόδια ή άλλες εγκληματικές ενέργειες. Το 2021 είχαμε προχωρήσει στο κλείσιμο δυο τέτοιων υποστατικών στη Λεμεσού με απόφαση δικαστηρίου. Πριν λίγους μήνες το δημαρχείο Λεμεσού είχε προχωρήσει σε αδειοδότηση δυο τέτοιων υποστατικών (των συνδέσμων του Απόλλωνα και της ΑΕΛ), παρά τις ενστάσεις μας. Εμείς από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε από το δημαρχείο όπως ανακληθεί άμεσα η άδεια του συγκεκριμένου υποστατικού (σ.σ. των οργανωμένων του Απόλλωνα). Προχωρούμε στη διαδικασία με αιτήσεις για να κλείσουν αυτά τα δυο υποστατικά (σ.σ. των οργανωμένων του Απόλλωνα και της Ομόνοιας 29 Μ). Το άλλο υποστατικό στο οποίο είχε δοθεί άδεια (σ.σ. σύνδεσμος φιλάθλων ΑΕΛ) δεν έχει καμία σχέση. Δεν θα προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια στο παρόν στάδιο. Είναι θέμα του δικαστηρίου δεν είναι θέμα της Αστυνομίας. Για μας αυτά τα υποστατικά αποτελούν εστίες εγκλήματος. Συγκεντρώνονται πρόσωπα και κυρίως οπαδοί όπου οργανώνουν αυτές τις ενέργειες. Προσπαθούμε να αποταθούμε στο δικαστήριο για να κλείσουν αυτά τα υποστατικά».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση