ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Κόσμημα για το Κυπριακό ποδόσφαιρο ο Κίρζης - Δεν δικαιούνται να τον διασύρουν»

Δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του Απόλλωνα

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το ματς με την Πάφο: «Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια με ένα σερί με απίστευτα αποτελέσματα σε παιχνίδια ντέρμπι. Πάμε στην Πάφο να αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη ομάδα που έκανε βήματα προόδου. Δεν εξαρτάται από εμάς η Ευρώπη. Εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και θα δούμε τι θα γίνει στο ματς της Λευκωσίας. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί και η Πάφος διεκδικεί την Ευρώπη με τα ίδια σχεδόν δεδομένα. Εμείς είμαστε έτοιμοι, έχουμε ψυχολογία, γνωρίζουμε τι αντιμετωπίζουμε στην Πάφο, δεν φοβόμαστε και πάμε εκεί να κερδίσουμε. Εκτός θα είναι οι Ρομπέρζ, Βα και Ουάρντα».

Για την προπώληση: «Έχουμε 1100 εισιτήρια στη διάθεση μας, συνεχίζεται η προπώληση και σίγουρα θα εξαντληθούν τα εισιτήρια».

Για τον Πίττα: «Μακάρι να σκοράρει και ο Γιοβάνοβιτς και να κερδίσουμε. Ο Ιωάννης πραγματοποιεί μία εξαιρετική χρονιά και ελπίζω να μας βοηθήσει και στο ματς με την Πάφο».

Για την ανάρτηση του Ουάρντα με τις άγκυρες: «Όλα αυτά θα τα συζητήσουμε την επόμενη μέρα του παιχνιδιού με την Πάφο. Για την ώρα βλέπουμε το ματς με την Πάφο, να χτυπήσουμε τα ρέστα μας και ελπίζουμε να μας χαμογελάσει η τύχη».

Για τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας για τον κ. Κίρζη: «Να πούμε ότι ο κύριος Κίρζης αποτελεί κόσμημα για το Κυπριακό ποδόσφαιρο, μακάρη να υπήρχαν κι άλλοι στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και σίγουρα θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Ταυτόχρονα δεν μπορούν να εμπλέκουν τον πρόεδρο του Απόλλωνα και να εξισώνουν υποθέσεις με κόκκινους φακέλους με μια απλή τοποθέτηση σε μια συνέντευξη. Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα κόσμημα, με έναν πρόεδρο επίσης κόσμημα, ο οποίος με τα αποτελέσματα του Απόλλωνα εδώ και χρόνια τιμά το Κυπριακό ποδόσφαιρο και την ομάδα. Δεν χαρίζεται σε κανέναν, παίζει με όλους και τα αποτελέσματα είναι καταγεγραμμένα. Από εκεί και πέρα να πούμε ότι ο κ. Κίρζης με δηλώσεις που έκανε στον «Φ» ήθελαν να τον παραπέμψουν και τον παρέπεμψαν στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Να πούμε ότι ο κ. Κίρζης όταν ενημερώθηκε από ανθρώπους της Επιτροπής ότι θα κλητευθεί ήταν τη μέρα που θα αναχωρούσε για ένα προσωπικό ταξίδι στις ΗΠΑ. Τους είχε αναφέρει πως ευχαρίστως με την επιστροφή του θα ήταν στη διάθεση τους για οποιαδήποτε κατάθεση. Από εκεί και πέρα ήρθε ο κλητήρας στα γραφεία της εταιρείας, που δεν είναι η έδρα του προέδρου και δεν πήρε ποτέ την κλήση ο πρόεδρος της εταιρείας για να παραβρεθεί ενώπιον της επιτροπής. Από εκεί και πέρα ο κ. Κίρζης αφού είδε ότι είχε παραπεμφθεί ξαναέστειλε επιστολή και στην Επιτροπή και στον Γενικό Εισαγγελέα με το τι ακριβώς συνέβη και θεωρούμε κοκιμκοτραγικό αυτό που συνέβη. Δεν μπορούν και δεν έχουν το δικαίωμα να διασύρουν έναν άνθρωπο με το εκτόπισμα και το ήθος του κ. Κίρζη. Αυτό αποτελεί πλήγμα από μόνο του στην αξιοπιστία του κυπριακού ποδοσφαίρου. Όταν προσπαθούμε να διασύρουμε, ή να εμπλέξουμε ή να στιγματίσουμε ανθρώπους με το κύρος του κ. Κίρζη και να εξισώνουμε με άλλες καταστάσεις και κόκκινους φακέλους και διαιτησίες τότε να το κλείσουμε και να μην το ξανανοίξουμε γιατί δεν έχουμε σωτηρία. Αυτή είναι η τοποθέτηση μας και είναι ξεκάθαρη και πολύ έντονη. Δεν αποδεχόμαστε τίποτα για τον πρόεδρο της ομάδας γιατί τίποτα από όλα αυτά δεν ευσταθεί. Μακάρι να επιδείκνυαν τέτοιο πάθος και σε περιπτώσεις που άξιζε τον κόπο και υπήρχαν στοιχεία για οτιδήποτε το μεμπτό. Μάλιστα ο κατάθεσε και στην αστυνομία και τους εξήγησε το λόγο που δεν πήγε. Υπάρχουν αποδεικτικά και εισιτήρια, δεν μπορείς να λες από μόνος σου ότι λείπω στην Αμερική χωρίς να υπάρχουν εισιτήρια. Έχουμε παραπέμψει την επιστολή και στον Γενικό Εισαγγελέα και στην Επιτροπή Δεοντολογίας και στην Αστυνομία, άρα κάπου εδώ πρέπει να σταματήσει το παραμύθι γιατί μας ενοχλεί αφάνταστα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση