ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αυτό στόχευα με τον Ιωάννη για να μην μας συγκρίνουν»

Η δήλωση του παλαίμαχου του Απόλλωνα Πάμπου Πίττα για τον γιο του

24sports team

info@24sports.com.cy

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στην εκπομπή της Cablenet «Χωρίς VAR», o παλαίμαχος άσος του Απόλλωνα Πάμπος Πίττας, αναφέρθηκε και στον γιο του ο οποίος τα πάει εξαιρετικά στον Απόλλωνα και διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του.

«Έχει δημιουργήσει το δικό του όνομα. Αυτός ήταν ο στόχος μου από την αρχή για να μην υπάρχει σύγκριση με τον πατέρα του. Ο Ιωάννης στο μυαλό του έχει ξεκαθαρίσει ποιος είναι ο πατέρας του και ποιος ο ίδιος. Κάνει μια πολύ καλή χρονιά», είπε και συνέχισε:

«Έχει βοηθήσει πολύ η απόφαση να μας να πάει στο Παραλίμνι. Παίρνοντας αυτή την απόφαση ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο, να έχει χρόνο συμμετοχής. Βλέποντας ότι δεν θα είχε στον Απόλλωνα, πήραμε την απόφαση να πάει στο Παραλίμνι. Στο τέλος της ημέρας, πήραμε την πιο σωστή απόφαση».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τα παιδιά στο Παραλίμνι, ειδικά την οικογένεια Τσόκκου που τον δέχθηκε σαν να είναι παιδί δικό της. Τον βοήθησαν πάρα πολύ. Και στο ξενοδοχείο που έμενε είχε γυμναστήριο, έκανε δύο ώρες προπόνηση και άλλες δύο γυμναστήριο. Βάζει πολλές ώρες προπόνησης. Πρωτό μέλημα του είναι ο Απόλλωνας και πως να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να ακούει τι λέγεται και τι γράφεται. Στην συνέχεια ν κάνει το επόμενο βήμα τον πρώτο λόγο τον έχει ο Απόλλωνας και αν φύγει να ανταμειφθεί ο Απόλλωνας όπως πρέπει», κατέληξε.

Εδώ το ολοκληρωμένο ρεπορτάζ!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση