ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυγουστή: «Όπως δεχθήκαμε τρία γκολ θα παλέψουμε να σκοράρουμε»

Τοποθέτηση και για το λόγο μετατόπισης του Χάμπου στην άμυνα

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα αλλά συγκρατημένα αισιόδοξος για τον αγώνα σε μιαν εβδομάδα στο ΓΣΠ ήταν ο Σοφρόνης Αυγουστή ο οποίος μετά την ήττα από την PSV ανέφερε τα εξής:

«Ένα πράγμα που είναι κρίμα είναι κάτω στα αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δούλεψαν στον αγωνιστικό χώρο ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πληρώσαμε τα ατομικά μας λάθη. Αναγνωρίζω ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια και γνωρίζω επίσης ότι είναι κρίμα και άδικο για τους ίδιους, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια οι λεπτομέρειες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο. Σε μιαν εβδομάδα θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε ότι μπορούμε και όπως δεχθήκαμε τρία γκολ θα παλέψουμε να σκοράρουμε. Μπορούσαμε να σκοράρουμε τουλάχιστον 1-2 γκολ σήμερα και θα προσπαθήσουμε έστω εκεί στην Λευκωσία να κερδίσουμε.

Αυτές οι ομάδες σε περιμένουν για να σε τιμωρήσουν και αυτό έγινε. Όπως είπα και πριν στο πρώτο ημίχρονο λειτουργήσαμε πολύ καλά χωρίς να επιστρέψουμε στον αντίπαλο να κάνει σοβαρή τελική προσπάθεια. Όταν όμως υπάρξουν χώροι σε τιμωρούν και γι’ αυτό όλη η Ευρώπη βλέπει τη δουλειά που γίνεται στα φυτώρια των ολλανδικών ομάδων.

Ο Χάμπος έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και δεν πιστεύω ότι από αυτόν δεχθήκαμε τρία γκολ. Στο κέντρο δούλεψε πολύ και ο Σάσα και ο Σακέτι και δεν νομίζω ότι ήταν εκεί το πρόβλημα. Δεν θεωρώ ότι χρειαζόμαστε πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή στην άμυνα και ο Χάμπος όποτε έπαιξε πέρσι εκεί τα πήγε περίφημα.»

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X