ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυγουστή: «Η ομάδα έχει βάθος και ποιότητα»

Ικανοποιημένος ο προπονητής του Απόλλωνα

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του και το τελικό αποτέλεσμα έμεινε ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους παίκτες μου για τη νίκη. Ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι ήταν ένα μέρος της προετοιμασίας μας. Τώρα βλέπουμε τη συνέχεια. Θα μάθουμε αργά απόψε τον αντίπαλο μας. Θα έχουμε δύσκολο έργο και θέλουμε ακόμα περισσότερη προσπάθεια για να περάσουμε και τον επόμενο γύρο. Η ομάδα έχει βάθος και ποιότητα.

Σέβομαι του παίκτες μου και θα προσπαθήσω να τους έχω όλους ετοιμοπόλεμους. Μην παραξενευτείτε όταν με δείτε να κάνω 7-8 αλλαγές στην ενδεκάδα από ένα παιχνίδι σε άλλο. Σήμερα καταφέραμε και έχουμε τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της ομάδας στην Ευρώπη, τον Εμίλιο. Πρέπει να του δώσουμε συγχαρητήρια γιατί έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε».

Για τις νέες προσθήκες:  «Όσον αφορά τους νέους παίκτες θα αρχίσουν σταδιακά να μπαίνουν στην λειτουργία της ομάδας. Κρίθηκα πολύ τον Γενάρη γιατί πίστεψα σε κάποιους παίκτες ότι θα δώσουν λύσεις, δεν της έδωσαν και αυτή την στιγμή δεν βρίσκονται στην ομάδα. Φέραμε παίκτες που πιστεύυμε ότι θα μας δώσουν τις λύσεις που περιμένουμε».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X