ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άσχημο φινάλε για Μάγκλιτσα

Έχασε την άνοδο και ο Τόζα Σάμπουριτς. Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Κίνας

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Συναρπαστικό φινάλε είχαμε στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας στην Κίνα, όπου συμμετείχαν ο πρώην άσος του Απόλλωνα, Άντον Μάγκλιτσα, Τόζα Σάμπουριτς και Γιώργος Κωστή. Το πρωτάθλημα, αλλά και η άνοδος κρίθηκε την τελευταία αγωνιστική.

Οι ομάδες τους γνώρισαν οδυνηρές ήττες την τελευταία αγωνιστική και έχασαν τόσο το πρωτάθλημα, όσο και την άνοδο. Πρωτάθλημα βέβαια διεκδικούσε μόνο η ομάδα του Κροάτη επιθετικού.

Η ομάδα του Μάγκλιτσα έχασε από την Beijing EG με 1-0 εκτός έδρας, με αποτέλεσμα να χάσει τόσο το πρωτάθλημα, όσο και την άνοδο, καθώς η ομάδα που βρισκόταν στην κορυφή έχασε επίσης, αλλά πήρε στο τέλος τον τίτλο.

Στην συγκεκριμένη ομάδα αγωνίζεται ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος είχε αποβληθεί μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά στο τέλος δεν στοίχησε για την ομάδα του.

Έτσι, ο Μάγκλιτσα έχασε την άνοδο για δύο βαθμούς και για τρεις το πρωτάθλημα.

Η Changchun Yatai, του Τόζα Σάμπουριτς και του Γιώργου Κωστή, έχασε με 4-1 από την Heilongjiang Lava και έμεινε στους 53 βαθμούς και στο -3 από την 2η θέση που οδηγούσε στην άνοδο.

Όπως αντιλαμβάνεστε, ήταν πολύ οριακά τα πράγματα στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας στην Κίνα και όλα κρίθηκαν στο τέλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X