ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλωνας: Τσιρίλο για Ντιγκινί

O μάνατζερ του Ντιγκινί μιλά αποκλειστικά στο 24sports

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Πότε το είχαμε βγάλει εδώ στο 24sports, το θέμα με τον Ντιγκινί και τον Απόλλωνα Πέρσι (δες εδώ) … 29 Δεκεμβρίου βάλαμε στη ζωή μας τον Γάλλο και από τότε έχουν καεί πληκτρολόγια για την πάρτη του.

Μεσολάβησε κιόλας το απαγορευτικό της ΟΥΕΦΑ στον Άρη και δημιουργήθηκαν χίλια δύο σενάρια. Ήρθε και το σημερινό με την άρση του εμπάργκο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και ξανά μανά σενάρια για το αν ο Γάλλος θα έρθει ή όχι Λεμεσό, αποχωρώντας από τον Άρη.

Μια, δύο, τρεις, χίλιες δεκατρείς το ψάξαμε από δω, το ψάξαμε από κει, καταλήξαμε στον απόλυτα αρμόδιο για να μας μιλήσει σχετικά με το σενάριο να κατέβει Ιανουάριο ο παίκτης στο Κολόσσι.

Ευγενικός, χωρίς ίχνος σνομπισμού ο Ιταλός ήταν ξεκάθαρος σχετικά με τον πελάτη του:

«Γνωρίζω φυσικά το ενδιαφέρον του Απόλλωνα για το Ντιγκινί. Επιτρέψτε μου όμως να σας αναφέρω ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον Άρη μέχρι το καλοκαίρι και θα το τιμήσει.

Και η ομάδα του Άρη δεν δείχνει να έχει κάποια πρόθεση να διακόψει τη συνεργασία της συνεπώς το σενάριο να αποχωρήσει τούτο τον χειμώνα από τη Θεσσαλονίκη, το θεωρώ εξαιρετικά απομακρυσμένο» ανέφερε αρχικά ο ατζέντης του Γάλλου, ο οποίος ενδιαφέρθηκε να μάθει τι γίνεται στην Κύπρο αποκαλύπτοντας μας ότι λίγο πολύ, γνωρίζει αρκετά πράγματα για το ποδόσφαιρο της βραχονησίδας.

«Ο σεβασμός του Νικολά για τον Άρη είναι δεδομένος και το απέδειξε και χθες όταν μπήκε αλλαγή στον αγώνα με την Ξάνθη. Όσο είναι εδώ θα παίζει για την αξιοπρέπεια του ιδίου αλλά και της ομάδας του. Από το καλοκαίρι και μετά βλέπουμε» ανέφερε και κάπου εδώ έκλεισε η επικοινωνία, βάζοντας λίγο πολύ ένα τέλος στο σενάριο που τόσο μας απασχόλησε εδώ και κανά μήνα περίπου. 

Τώρα αν ο Απόλλωνας καταφέρει και «απαγάγει» τον παίκτη, αυτός κανείς δεν τον ξέρει, ας πάρει κανείς το Νίκο Κίρζη να μάθει.

Νωρίτερα μιλήσαμε και με τον ρεπόρτερ του Άρη Θεσσαλονίκης ο οποίος λίγο πολύ μας μετέφερε τη δυσκολία να αποχωρήσει ο παίκτης από την ομάδα. Μάλιστα εκθείασε την απόδοση του Ντιγκινί στον χθεσινό αγώνα με τη Ξάνθη, που μπήκε στο 54’ αντί του Μαντσίνι και άλλαξε αρκετά την εικόνα της ομάδας.

Το σενάριο μη αποχώρησης του ισχυροποιείται ακόμη περισσότερο αν κανείς λάβει υπόψη ότι ο Ιντέγε τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για κανά ενάμιση μήνα, καθιστώντας πια τον Ντιγκινί μια από τις βασικές πια επιλογές των Θεσσαλονικιών για την επίθεση.

Από κει και πέρα, εμείς ανοίξαμε το θέμα, μήπως και σήμερα το κλείσουμε. Εκτός εάν ο πρόεδρος του Απόλλωνα έχει άλλη άποψη… διαφορετικά το καλοκαίρι.

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X