ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλωνας: Τα είπαν Κίρζης- Κούμας

Περί των τηλεοπτικών και ξένων διαιτητών ο λόγος

24sports team

info@24sports.com.cy

Είναι έτσι και αλλιώς είναι γνωστή η πρόθεση του Απόλλωνα να βάλει στο τραπέζι των συζητήσεων το ενδεχόμενο άφιξης ξένων διαιτητών για τα ντέρμπι.

Επί τούτου, φαίνεται ότι ο Νίκος Κίρζης και οι συνεργάτες του ξεκίνησαν την διαδικασία ούτως ώστε το θέμα να τεθεί στην ατζέντα της ΚΟΠ και να ξεκινήσει σιγά, σιγά να συζητιέται.

Μια τέτοια συζήτηση είναι λογικό ότι δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει, χωρίς ο ίδιος ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας να ενημερωθεί κατ’ ιδίαν. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Νίκος Κίρζης συνομίλησε με τον Γιώργο Κούμα σε συνάντηση που είχαν προ δύο ημερών, χωρίς όμως να γίνει γνωστό το περιεχόμενο της κουβέντας τους.

Πηγή πληροφόρησης αναφέρει ότι η συνάντηση ήταν έτσι και αλλιώς προγραμματισμένη, ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η πρόθεση του προέδρου του Απόλλωνα να μεταφέρει στον ηγέτη της ΚΟΠ, τόσο τα παράπονα του όσο και την ανάγκη να ξεκινήσει άμεσα μια συζήτηση για να εξεταστεί το όλο θέμα.

Από κει και πέρα, δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι οι δύο άντρες αντάλλαξαν απόψεις και για το θέμα τηλεοπτικής μετάδοσης. Ο Απόλλωνας από φέτος ανήκει στο πακέτο της ΚΟΠ TV η οποία συνεργάζεται άμεσα με τη Cytavision.

Οι Λεμεσιανοί εξέφρασαν παράπονα σχετικά με την πολιτική της πλατφόρμας να μην περιλαμβάνει αμφισβητούμενες φάσεις στα στιγμιότυπα που ακολούθως προβάλλονται μέσω του You Tube. Δεν αποκλείεται με την κουβέντα που έγινε ν’ αλλάξει η πολιτική αφού ο Απόλλωνας θεωρείται μαζί με την ΑΕΛ, οι καλύτεροι πελάτες του πακέτου που διατηρεί η Ομοσπονδία.

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X