ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλωνας: Προσπάθειες για ανατολική αλλά...

Θέλει να πάρει μέρος και από την ανατολική εξέδρα ο Απόλλωνας, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάποια θετική εξέλιξη

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Απόλλωνας υποδέχεται το ερχόμενο Σάββατο την Πάφο στο Τσίρειο στάδιο στο ντέρμπι κορυφής της 5ης αγωνιστικής.

Τη δεδομένη στιγμή η προσοχή στρέφεται στην παράταση της άδειας του Τσιρείου σταδίου αλλά και το τι θα γίνει με τους οπαδούς του Απόλλωνα και αν θα πάρουν μέρος από την ανατολική εξέδρα, όπως έγινε με την ΕΝΠ ή αν θα περιοριστούν μόνο στη δυτική, πράγμα που έγινε με την Ομόνοια.

Αυτό που προκύπτει για το θέμα της άδειας του Τσιρείου, είναι θετικές και είναι θέμα χρόνου να δοθεί η παράταση από την Αρχή Αδειοδότησης σταδίων στο ΓΣΟ για λειτουργία του Τσιρείου σταδίου.

Όσον αφορά το θέμα της ανατολικής εξέδρας αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι υπάρχει ενδεχόμενο ο κόσμος του Απόλλωνα να περιοριστεί μόνο στη δυτική εξέδρα, καθώς όπως φαίνεται πρέπει να έγιναν προσπάθειες της διοίκησης του Απόλλωνα για να πάρει μέρος της ανατολικής, όμως για την ώρα δεν πήρε θετική απάντηση. Θυμίζουμε ότι για να πάρει μέρος της ανατολικής εξέδρας ο Απόλλωνας, θα πρέπει να δώσει την έγκριση τόσο και η Αστυνομία, αλλά και η Πάφος. Φυσικά ακόμη δεν υπάρχει οριστική εξέλιξη για αυτό το γεγονός και ανά πάσα στιγμή μπορεί να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα.

Εάν τελικά ο Απόλλωνας δεν καταφέρει να εξασφαλίσει μέρος της ανατολικής εξέδρας για τους οπαδούς του, τότε στο γήπεδο θα πάνε μόνο όσοι έχουν εισιτήριο διαρκείας, δηλαδή ότι έγινε ακριβώς και με την Ομόνοια.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση