ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλωνας: Περιμένοντας τον σέντερ φορ

Θέλει μια κίνηση στα πρότυπα του Μάγκλιτσα

Η απόκτηση κεντρικού επιθετικού είναι μια από τις προτεραιότητες, αν όχι η βασικότερη στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Απόλλωνα τον Γενάρη.

Τη θέση ποιανού θα πάρει στο ρόστερ είναι δεδομένο εδώ και καιρό, έτσι εκκρεμότητα σ’ αυτό το μέτωπο δεν υπάρχει. Αυτό που απομένει είναι το δύσκολο κομμάτι, να βρεθεί δηλαδή ο εκλεκτός και να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να μετακομίσει στο Κολόσσι, πράγμα που δεν είναι εύκολο λόγω των ιδιαιτεροτήτων της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. O παίκτης που θα έρθει θα πρέπει να έχει και την ικανότητα, αλλά και τον βαθμό ετοιμότητας για να προσφέρει άμεσα κι αυτό, σε συνδυασμό με τη θέση για την οποία μιλάμε, κάνει πολλές περιπτώσεις επιθετικών «αλμυρές» οικονομικά.

Επί της ουσίας ο Απόλλωνας θέλει να επαναλάβει ό,τι έκανε προ τετραετίας, όταν είχε χτυπήσει κέντρο με την περίπτωση του Άντον Μάγκλιτσα. Ο Κροάτης είχε έρθει επίσης Γενάρη μήνα και δεν χρειάστηκε ούτε χρόνο προσαρμογής ούτε τίποτα. Έγραψε 14 συμμετοχές και οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα εκείνη τη χρονιά κι είχε τη γνωστή συνέχεια, εξακολουθώντας να προσφέρει πάρα πολλά στη γραμμή κρούσης της ομάδας και φέρνοντας και χρήμα στο ταμείο της με την πώλησή του στους Κινέζους.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X