ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Απόλλωνας και Ανόρθωση για Κολ», ξανά μανά για Μεντινέλι

Δίνει και παίρνει η φημολογία

Συνέχεια στα σενάρια που είχαν δει το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες εβδομάδες στον ελλαδικό Τύπο και αφορούσαν το φημολογούμενο ενδιαφέρον ομάδων του νησιού μας για τον Τομάς Μπεντινέλι (δες εδώ) δίνουν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το sport-fm.gr, ο 28χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Απόλλωνα Σμύρνης απασχολεί τόσο τον Απόλλωνα, όσο και μια ακόμα κυπριακή ομάδα.
Παράλληλα, στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται ότι ο 27χρονος Αργεντινός μέσος Ίσραελ Κολ, ένας ακόμα παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης, απασχολεί και αυτός ομάδες του νησιού μας και πιο συγκεκριμένα τον Απόλλωνα και την Ανόρθωση.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Το θέμα των ανανεώσεων έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό στον Απόλλωνα, με τους Βέρχουλστ, Ιωαννίδη να έχουν υπογράψει νέα συμβόλαια όπως και ο Βιτλής που τραυματίστηκε σοβαρά. Υπάρχουν προτάσεις σε ορισμένους όπως οι Μπαξεβανίδης, Μπεντινέλι, με τον πρώτο να μοιάζει εξαιρετικά πιθανό να παραμείνει και τον δεύτερο να μην έχει απαντήσει ακόμη και να... ψάχνεται. Έχει φτάσει στο αυτί του το ενδιαφέρον του Απόλλωνα Λεμεσού και άλλης μία κυπριακής ομάδας ακόμη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportfm.gr, ενώ το ότι παρακολουθείται από ομάδες της Super League είναι γνωστό. Ο ίδιος περιμένει, δεν κλείνει την πόρτα ούτε στον Απόλλωνα ούτε στις... φήμες και στο ενδιαφέρον.

Όπως δεν κάνει ούτε ο Ίσρα Κολ, ο οποίος λόγω και των αναγκών της ομάδας φέρεται να έχει γλιτώσει την... εξέδρα! Δεν απάντησε ποτέ όταν του έγινε η πρόταση, αν και δεν φαντάζει απίθανο αν προσεγγίσει αυτή τη φορά ο ίδιος την ΠΑΕ να βρουν κοινό σημείο επαφής. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και αυτός έχει ενδιαφέρον και προτάσεις από την Κύπρο (τον τσεκάρουν Ανόρθωση, Απόλλωνας Λεμεσού), αλλά και από ομάδα... έκπληξη από την χώρα μας, η οποία είναι πιθανό να αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στην Super League».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση