ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλωνας: Η Ιταλία και ο ρόλος του Γκράσι

Ο Ιταλικός αέρας που άρχισε να πνέει στο Κολόσσι δεν είναι καθόλου τυχαίο γεγονός

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Ένα ακόμη ρεπορτάζ συνδέει προπονητές από την Ιταλία με τον Απόλλωνα. Αρχικά εμφανίστηκε στη ζωή μας, ο Ρομπέρτο Μπορτίν που εργάζεται στο Αζερμπαϊτζάν.

Για την αφεντιά του τόσο δημοσιεύματα στην Κύπρο όσο και στην Ασιατική χώρα, ισχυρίζονται ότι ο Ιταλός κόουτς της Μπακού, συζητά με τον κυανόλευκους το ενδεχόμενο ν’ αναλάβει τη μετά- Σοφρώνη εποχή.

Αν κανείς αναρωτιέται γιατί η χώρα της φινέτσας και του στυλ εισέβαλε στο ρεπορτάζ της ομάδας, δεν πρέπει να ξαφνιάζεται. Αντιθέτως για όλα υπάρχει ένας λόγος και μάλιστα στην είναι σημαντικός.

Από σήμερα στη δημόσια σφαίρα προστέθηκαν δύο ακόμη ονόματα από την χώρα της «μπότας». Πρόκειται για τον τεράστιο Κριστιάν Πανούτσι που εργαζόταν μέχρι πρότινος στην εθνική Αλβανίας και τον άγνωστο σε μας, Μορένο Λόγκο που πέρασε από κάποιες ομάδες με τελευταία την Φροσινόνε.

Από το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας βγαίνει ότι οι δύο αυτές περιπτώσεις δύσκολα θα προχωρήσουν αφού μάλλον οι ιθύνοντες κοιτάνε άλλες κατευθύνσεις. Τώρα αν είναι από την Ιταλία ή όχι, ο χρόνος θα το δείξει.

Εκ των δεδομένων, φαίνεται η ιταλική αγορά για τον Απόλλωνα να αποτελεί πια ένα αντικείμενο έρευνας. Ακριβώς μέσα απ’ αυτή την έρευνα προέκυψε και το φυντάνι από τη Γιουβέντους εν ονόματι Μ’ Μπιντά.

Αν κανείς αναρωτιέται γιατί η χώρα της φινέτσας και του στυλ εισέβαλε στο ρεπορτάζ της ομάδας, δεν πρέπει να ξαφνιάζεται. Αντιθέτως για όλα υπάρχει ένας λόγος και μάλιστα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι σημαντικός.

Η ομάδα προγραμματισμού έχει πλέον πλαισιωθεί μ’ ένα ακόμη στέλεχος, καλά καταλάβατε από την Ιταλία. Πρόκειται για τον Ντάβιντε Γκράσι… για όσους θυμούνται καλύτερα, πέρασε παλαιότερα ως ποδοσφαιριστής τόσο από Σαλαμίνα όσο και από Άρη.

Μολονότι μόλις 33 ετών ο Ιταλός, πλέον στέλεχος του Απόλλωνα αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο μόλις πριν ένα χρόνο όταν φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της Κέρκυρας.

Πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στο Κολόσσι, ταξίδεψε κιόλας στο εκτός έδρας παιγνίδι με τη Σάμροκ Ρόβερς και εξ όσων φαίνεται κάνει διάφορες εισηγήσεις οι οποίες εννοείται λαμβάνονται σοβαρά υπόψη.

Φαίνεται να λειτουργεί ως συνεργάτης του Πέτρου Κονναφή ο οποίος όπως όλοι γνωρίζουμε λογίζεται ως ο ηγέτης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Επί της ουσίας κανείς δεν γνωρίζει, ποιος θα είναι ο προπονητής, πόσο μάλλον δε την καταγωγή του. Εννοείται ότι οι αρμόδιοι ξέρουν και κινούνται ανάλογα. Ένας εξ αυτών είναι σίγουρα και ο σινιόρε Γκράσι…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χρήστος Ζαβός

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X