ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλων: Τον περιμένει πως και πως

Είναι μεγάλη αξία για την ομάδα και ο Σοφρώνης το γνωρίζει καλύτερα απ' όλους

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Μια σημαντική επιστροφή αναμένεται να έχει ο Απόλλωνας ενόψει και του αγώνα με τον Εθνικό Άχνας στο Τσίρειο καθότι ο  Σωφρόνης Αυγουστή θα έχει στη διάθεση του τον Χάμπο Κυριάκου. Ο διεθνής μέσος δεν είναι μυστικό ότι αποτελεί μεγάλη δύναμη για τον Απόλλωνα νοουμένου ότι είναι μια μονάδα που μπορεί να δώσει επιλογές σε πολλές από τις θέσεις από τη μέση και πίσω. 

Ο Κύπριος διεθνής ποδοσφαιριστής εδώ και καιρό ακολουθεί το πρόγραμμα προπονήσεων και μέρα με τη μέρα αυξάνει το βαθμό ετοιμότητας του με τα πρώτα αγωνιστικά λεπτά μετά τον τραυματισμό του είναι πολύ κοντά ίσως και την Κυριακή στο Τσίρειο.

Θυμίζουμε πως ο Χάμπος Κυριάκου είχε τραυματιστεί στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, όταν και πέρασε εκτός με πρόβλημα στο 76’. Στη συγκεκριμένη φάση μια άσχημη προσγείωση έφερε πρόβλημα στον προσαγωγό αναγκάζοντας τον Σωφρόνη Αυγουστή να αποσύρει τον ποδοσφαιριστή και τους ιατρούς να σκύψουν πάνω από το πρόβλημα του.

Πλέον ένα μήνα μετά ο Χάμπος Κυριάκου είναι έτοιμος για την επιστροφή. Και ο Σοφρώνης είναι εκατό τοις εκατό χαρούμενος αφού ο κύπριος είναι από τις αγαπημένες του επιλογές, τόσο στο κέντρο όσο και στην άμυνα. Ιδιαίτερα δε τώρα που ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει κάθε λίγο και λιγάκι σωρεία απουσιών μ' αποτέλεσμα να βλέπουμε παίκτες σε θέσεις που ποτέ δεν λογίστηκαν. Όπως η περίπτωση του Φακούντο που αν και δεκάρι στο τελευταίο ματς αλλά και σε άλλα, αγωνίστηκε σχεδόν σαν κόφτης.

Μια σημαντική επιστροφή καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς σε έναν αγώνα και να δώσει ουσιαστικές βοήθειες τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X