ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Τρικλοποδιά από τον «αόρατο εχθρό»

Αλλάζει τα πλάνα του ο Γιάννης Πετράκης και περιμένει τα τεστ

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Με το Λεμεσιανό ντέρμπι να τίθεται σε αμφιβολία, λόγω των δύο κρουσμάτων κορωνοϊού που προέκυψαν στον Απόλλωνα, οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται σε… συναγερμό, ενόψει και των σημερινών τεστ που θα υποβληθεί η ομάδα.

Ως γνωστό, αυτή την στιγμή έχουν ανακοινωθεί δύο θετικά κρούσματα που αφορούν ποδοσφαιριστές (τρία συνολικά) και αν στον σημερινό έλεγχο βρεθούν ακόμα δύο παίκτες Α’ καταλόγου, τότε ο Απόλλωνας έχει δικαίωμα να αναβάλει τον αγώνα. (Δες ΕΔΩ)

Παρόλα αυτά, ο Γιάννης Πετράκης είναι αναγκασμένος να προετοιμάσει την ομάδα του, ελπίζοντας ότι δεν θα βρεθούν άλλα θετικά κρούσματα. Ήδη, χθες προπόνησε την ομάδα χωρίς αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές, που είναι του βασικού κορμού, το ίδιο θα κάνει και σήμερα.

Όπως είναι λογικό, θα αναγκαστεί να διαφοροποιήσει κάπως τα πλάνα του, από την στιγμή που πρόκειται για ποδοσφαιριστές του βασικού κορμού και θα αναγκαστεί να βρει αντικαταστάτες.

Βέβαια, υπάρχουν επιλογές στο ρόστερ και αν κληθεί να αγωνιστεί τότε υπάρχουν αντικαταστάτες, που θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι βασικοί. Ούτε η άλλως, στα περισσότερα παιχνίδια βρίσκονταν στο αρχικό σχήμα.

Οπόταν, περιμένουμε τα σημερινά τεστ, έτσι ώστε να μπορούμε να πούμε περισσότερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση