ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Του Γενάρη το ανάγνωσμα

Διαφορετική θα είναι η ερχόμενη μεταγραφή περίοδος, σε σχέση με τις αμέσως προηγούμενες

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

«Για τη μεταγραφική Ιανουαρίου δεν το σκέφτομαι καθόλου. Υπάρχει πάρα πολλή ποιότητα στην ομάδα», τόνισε με δηλώσεις του μετά τη νίκη του Απόλλωνα κόντρα στον Ακρίτα ο Κωνσταντίνος Μακρίδης. Ο Κύπριος προπονητής θέλησε να στείλει το μήνυμα πως αυτή τη στιγμή σημασία έχει να καταφέρει να βγάλει τον καλύτερο εαυτό από τους παίκτες του υπάρχον ρόστερ.

Παρότι ο 42χρονος τεχνικός γνωρίζει τους παίκτες του, θα προκαλούσε έκπληξη αν έκανε λόγο για μεταγραφές από το Νοέμβριο. Εξάλλου, όντως υπάρχουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές που δεδομένα μπορούν να δώσουν περισσότερα και υπάρχει ακόμη η προοπτική όπως αποδειχθούν… σε μεταγραφές.

Απ΄ τη στιγμή όμως που πλησιάζει ο Ιανουάριος, αναπόφευκτα ανοίγει η συζήτηση για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα της Λεμεσού, όπως και για το ποιοι παίκτες βρίσκονται στην πόρτα εξόδου. Προτού φύγει ο Νταβίντ Καταλά, γινόταν αρκετός λόγος σχετικά με την ανάγκη απόκτησης επιθετικού ή παικτών που θα βοηθήσουν στη δημιουργία φάσεων... Δεν είναι ότι λύθηκε το πρόβλημα των προηγούμενων εβδομάδων, όμως θα πρέπει πρώτα να δούμε πως θα πορευτούν οι «κυανόλευκοι» με το νέο τους «αφεντικό», αφού είθιστε μια αλλαγή προπονητή να βελτιώνει κάποια πράγματα.

Παρόλα αυτά, το πιο σημαντικό θέμα που προκύπτει τη δεδομένη στιγμή και αφορά το «κεφάλαιο» προσθαφαιρέσεις έχει να κάνει με την αποχώρηση του μέχρι πρότινος τεχνικού διευθυντή, Πέτρου Κονναφή. Ο λόγος είναι το ότι η μετάβαση σε μια εποχή χωρίς έναν άνθρωπο που κατείχε μια συγκεκριμένη θέση για μια δεκαετία ποτέ δεν είναι απλή. Είτε μιλάμε για ποδοσφαιριστή, είτε για προπονητή, είτε βεβαίως για τεχνικό διευθυντή... η επόμενη κίνηση χρειάζεται πάντα αρκετή προσοχή. 

Ο πρόεδρος των περσινών πρωταθλητών, Νικός Κίρζης, γνωρίζει πολύ καλά ότι πρόκειται για ένα βαρύνουσας σημασίας πόστο και ως εκ τούτου θέλει να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα προτού πάρει την τελική του απόφαση για τον διάδοχο του Πέτρου Κονναφή. Συνεπώς, φαντάζει ως το επικρατέστερο σενάριο όπως το γενικό πρόσταγμα των μεταγραφών να αναλάβει ο Κωνσταντίνος Μακρίδης.

Περισσότερα από το μέτωπο των μεταγραφών θα μπορούμε να γνωρίζουμε το επόμενο διάστημα, όμως εκείνο που δεν φέρει αμφισβήτησης είναι ότι η ερχόμενη μεταγραφική περίοδος θα είναι πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες. Αν αυτό επηρεάσει θετικά ή αρνητικά... θα φανεί στην πορεία.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση