ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Του δίνει φανέλα

Έφτασε η ώρα του

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Ο Απόλλωνας συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που είναι προγραμματισμό για την ερχόμενη Δευτέρα στο Μακάρειο στάδιο.

Είναι δεδομένο πλέον ότι μόνο ο Ζοάο Πέδρο και Έκτορ Γιούστε από τους τραυματίες που υπάρχουν, καθώς Νταμπό και Γιαννιώτας δεν θα είναι ετοιμοπόλεμοι.

Ως εκ τούτου, θα ψάξει για τους αντικαταστάτες τους στην επίθεση, αφού οι επιστροφές των Πέδρο-Γιούστε θα δώσουν λύσεις στην άμυνα. Συνεπώς, τα ζητήματα είναι στην επίθεση και οι παίκτες που θα αντικαταστήσουν τους Νταμπό-Γιαννιώτα.

Με αυτά τα δεδομένα, φαντάζει πιθανό το σενάριο να πάρει φανέλα βασικού ο Λάρσον. Ο Σουηδός έχει πάρει χρόνο συμμετοχής, αλλά πλέον βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, γεγονός που δείχνει ότι έφτασε ο καιρός να πάρει φανέλα βασικού.

Άλλωστε, ο 33χρονος επιθετικός ήρθε στον Απόλλωνα για βασικός, αλλά επειδή έχασε το βασικό μέρος της προετοιμασίας χρειαζόταν χρόνο για να φτάσει στο επίπεδο φυσικής κατάστασης των συμπαικτών του.

Το τελευταίο διάστημα ο Λάρσον ακολούθησε ένα ειδικό πρόγραμμα και πλέον είναι σε πολύ καλό επίπεδο, για να μπορεί να βγάλει ακόμα και 90λεπτο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση