ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Του βάζει δύσκολα..

Τώρα θα είναι αλλιώς

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Σε ρυθμούς ντέρμπι έχουν επικεντρωθεί στον Απόλλωνα, με τους «κυανόλευκους» να στοχεύουν σε ακόμη μία νίκη, η οποία θα τους δώσει μεγαλύτερη ώθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η αλήθεια είναι ότι μια νίκη κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, δίνει πολύ περισσότερα πράγματα από τους τρεις βαθμούς. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στο στρατόπεδο των «κυανόλευκων» και είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για να πάρουν το ζητούμενο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σωφρόνης Αυγουστή θα ξέρει τις επόμενες μέρες εάν θα έχει στην διάθεση του κάποιον εκ των Νταμπό ή Γιαννιώτα. Αυτή την στιγμή δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Το ευχάριστο είναι ότι νοιώθουν καλύτερα και έχουν κάποιες πιθανότητες να προλάβουν.

Αντίθετα, επιστρέφει ο Εστεμπάν Σακέτι, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του και είναι διαθέσιμος. Την θέση του κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα πήρε ο Χάμπος Κυριάκου, ο οποίος έδειξε ότι είναι απόλυτα έτοιμος.

Η ετοιμότητα αυτή, βάζει και δύσκολα στον Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος θα πρέπει να επιλέξει τους παίκτες που θα παίξουν στον άξονα και θα έχουν ανασταλτικό ρόλο.

Μέχρι τώρα επέλεγε τους Ντένιτς-Σακέτι, αλλά επειδή δεν ήταν εντελώς καλά ο Χάμπος. Τώρα που είναι καλά, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

Βέβαια, σημαντικό ρόλο θα παίξει το αγωνιστικό πλάνο που θα επιλέξει. Εάν θα μείνει στο 4-3-3 ή αν θα αποφασίσει να επαναφέρει την τριάδα στην άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση