ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Το ψάχνει για box to box

Θέλει να φέρει ένα τέτοιο παίκτη στην ομάδα ο Σωφρόνης

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Ο Ανδρέας Παναγιώτου Φιλιώτης θα είναι η επόμενη μετεγγραφή του Απόλλωνα, καθώς ο 25χρονος μπακ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «κυανόλευκους» για συμβόλαιο τριών χρόνων. (δες εδώ)

Είναι μία περίπτωση που έρχεται να δώσει λύσεις στα άκρα της άμυνας, είτε δεξιά, είτε αριστερά, καθώς μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο θέσεις.

Προέρχεται από δύο πολύ καλές σεζόν στην Πάφο, ενώ είναι παιδί των ακαδημιών της Ομόνοιας και με τους πράσινους έπαιξε σε συνολικά 20 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, στον Απόλλωνα θέλουν να προχωρήσουν σύντομα και τις επόμενες κινήσεις. Πρώτα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν οι περιπτώσεις των Ενσούε-Μπένσοπ και μετά θα προχωρήσουν τα υπόλοιπα.

Στις προτεραιότητες του Σωφρόνη Αυγουστή είναι να έρθει στην ομάδα και ένα μέσος του άξονα, που να μπορεί να κάνει πολλές δουλειές. Ένα «box to box» που λέμε στην ποδοσφαιρική γλώσσα.

Βασικά, ένας μέσος που να ξέρει μπάλα, για να μπορεί να οργανώσει, να κουβαλήσει και ταυτόχρονα να μαρκάρει καλά. Έχει πολλούς και καλούς μέσους ο Απόλλωνας, αλλά δεν έχει ένα που να συνδυάζει και τα δύο. Ίσως ο Ντένιτς, αλλά είναι πολύ μικρό το δείγμα για να έχουμε ξεκάθαρη άποψη.

Ο Χάμπος είναι καλός στο μαρκάρισμα και στην μακρινή και κοντινή μεταβίβαση, αλλά δεν είναι πολύ καλός στο κουβάλημα της μπάλας. Ο Μάρκοβιτς μπορεί να τα κάνει όλα, αλλά όχι σε καλό βαθμό, σε μέτριο και ούτε σταθερό.

Ο Σακέτι τρέχει και μαρκάρει μόνο. Συνεπώς, έχει ανάγκη για ένα τέτοιο μέσο ο Απόλλωνας και θα επιδιώξει να τον φέρει φέτος στην ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X