ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Το πρότζεκτ… Σάλαϊ

Η ομάδα της Λεμεσού θέλει να μπει δυνατά στο ποδοσφαιρικό παζάρι και στον τομέα των αγοραπωλησιών

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Ο καλοκαιρινός σχεδιασμός του Απόλλωνα, περιείχε ένα ξεχωριστό πρότζεκ. Αυτό άκουγε στο όνομα Σάλαϊ. Ο νεαρός Ούγγρος ήρθε στην ομάδα του Λεμεσού, μετά από μεγάλες προσπάθειες της διοίκησης, ως ένα μεγάλο πρότζεκτ. Επί της ουσίας ο Απόλλωνας θέλει να μπει δυναμικά στον τομέα των αγοραπωλησιών και για να το πετύχει αυτό επένδυσε πολλά.

Το πρώτο που έπρεπε να κάνει η διοίκηση του Απόλλωνα ήταν να βρει το πρόσωπο του πρότζεκτ. Δεν ήταν εύκολο, καθώς το να επενδύσεις σε νεαρό έχει μεγάλο ρίσκο. Ο Σάλαϊ φάνταζε ιδανική περίπτωση. Αρχηγός της Εθνικής Ελπίδων της Ουγγαρίας, με δυο γεμάτες χρονιές στο Ουγγρικό πρωτάθλημα, και όλους να μιλάνε για ένα πολύ μεγάλο ταλέντο. Αφού ανέλυσαν τον νεαρό κατέληξαν στο συμπέρασμα πως είναι ο κατάλληλος.

Η ανακοίνωση της συμφωνίας έφερε κάποια ερωτηματικά, καθώς ο Σάλαϊ συνδέθηκε με τον Ρομπέρζ. Αυτό ήταν λάθος καθώς είναι δυο πολύ διαφορετικοί ποδοσφαιριστές αλλά και γιατί ο Σάλαϊ θα εξελιχθεί μέσα απ’ τα παιχνίδια και μπορεί να φθάσει πολύ ψηλά, ενώ ο Ρομπέρζ όλοι ξέρουμε ποιος είναι.

Πάντως όλα δείχνουν το πρότζεκτ πηγαίνει πολύ καλά. Ο Σάλαϊ βρέθηκε για πρώτη φορά στις κλήσεις της Εθνικής Ανδρών, και έγραψε και την πρώτη του συμμετοχή. Η αξία του στο μεταγραφικό παζάρι αυτόματα ανεβαίνει μετά την εξέλιξη αυτή.

Ταυτόχρονα όπως σημειώνει και επίσημα ο Απόλλωνας, υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από τρεις ομάδες του εξωτερικού. Βέβαια ο «Κυανόλευκοι» της Λεμεσού δεν βιάζονται. Ξέρουν πως ο νεαρός μπορεί να εξελιχθεί αρκετά και αυτό μεταφράζεται σε μεγαλύτερο ποσό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X