ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Το κέρδος…

Η χρoνιά δεν ολοκληρώθηκε, αλλά μπορεί να γίνει κάποια αξιολόγηση

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Σχεδόν όλος ο πλανήτης βρίσκεται σε καραντίνα και όπως όλοι, έτσι και στον Απόλλωνα περιμένουν να περάσει αυτή η πανδημία και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μας. Μέχρι τότε, ακολουθούμε όλοι μας πιστά τις οδηγίες.

Ο Ντανίλο να σημειώσουμε ότι χρησιμοποιήθηκε και στις δύο θέσεις από τους εκάστοτε προπονητές της Ένωσης. Και στόπερ και αμυντικό χαφ.

Αγωνιστικά δεν μπορείς να πεις κάτι, καθώς οι παίκτες βρίσκονται στα σπίτια τους και ακολουθούν τα προγράμματα που τους δόθηκαν από το τεχνικό επιτελείο, έτσι ώστε να διατηρηθούν σε κάποια κατάσταση.

Αναφορικά με τον προγραμματισμό, δεν μπορούμε να μιλούμε αυτή την στιγμή με δεδομένα, διότι οι «κυανόλευκοι» αξιολογούν την κατάσταση στο οικονομικό κομμάτι και αργότερα να προχωρήσουν σε κάποιες κινήσεις.

Ωστόσο, ένα γεγονός το οποίο είναι κέρδος για τον Απόλλωνα είναι η παρουσία του Ντανίλο Σπόλιαριτς στο Παραλίμνι. Ο νεαρός άσος, πήγε το καλοκαίρι στην Ένωση, με σκοπό να πάρει αγωνιστικά λεπτά και να βελτιωθεί.

Ο στόχος επιτεύχθηκε για τον 20χρονο αμυντικό-μέσο, ο οποίος αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια (σε όλα βασικός) και φάνηκε ότι αυτό του έκανε μεγάλο καλό, πετυχαίνοντας τον στόχο πηγαίνοντας στο Παραλίμνι.

Ο Ντανίλο να σημειώσουμε ότι χρησιμοποιήθηκε και στις δύο θέσεις από τους εκάστοτε προπονητές της Ένωσης. Και στόπερ και αμυντικό χαφ. Περισσότερο αμυντικό χάφ, εκεί τον έβαζε και στα τελευταία παιχνίδια ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι.

Ο δανεισμός του λήγει το καλοκαίρι και θα επιστρέψει στην ομάδα, όπου θα είναι πολύ πιο έτοιμος να διεκδικήσει περισσότερες ευκαιρίες από το τεχνικό επιτελείο, διότι έδειξε ότι μπορεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X