ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Το κεφάλαιο Ενσούε

Τα δεδομένα για τον διεθνή με την Γουινέα του Ισημερινού

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Ο προγραμματισμός τρέχει στον Απόλλωνα, καθώς οι «κυανόλευκοι» θέλουν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα του. Ο Ντιγκινί έχει υπογράψει για δύο χρόνια, με την ομάδα της Λεμεσού να κυνηγά και την περίπτωση του Ντάνιελ Λάρσον. (δες εδώ)

Ταυτόχρονα, υπάρχουν κάποια ανοικτά κεφάλαια από το υφιστάμενο ρόστερ, τα οποία θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν σύντομα, για να ξέρουν πως θα προχωρήσουν με τον προγραμματισμό.

Οι εκκρεμότητες είναι οι Σακέτι, Μπένσοπ, Ενσούε, που δεν απάντησαν στην πρόταση της διοίκησης για μείωση των συμβολαίων τους. Τρεις περιπτώσεις σημαντικές και ξεχωριστές, οι οποίες καθορίζουν την πορεία του προγραμματισμού.

Η περίπτωση του Ενσούε είναι πολύ διαφορετική, καθώς ο διεθνής με την Γουινέα του Ισημερινού έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια, σε αντίθεση με τους άλλους που έχουν ακόμη ένα.

Η μείωση που του προτείνεται είναι μεγαλύτερη, γιατί πάει και στα δύο χρόνια, με αποτέλεσμα να μην την αποδέχεται. Αυτό φέρνει σε αμφιβολίες την παραμονή του στην ομάδα, καθώς ο Απόλλωνας αν δεν δεχτεί δεν πρόκειται να αλλάξει στάση.

Συνεπώς, είναι ανοικτά όλα τα σενάρια, ακόμα και της αποχώρησης (που είναι η πιο πιθανή αυτή την στιγμή) παίρνοντας βέβαια κάποια αποζημίωση για να φύγει, διότι όπως είπαμε έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X