ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλων: Το ευρωπαϊκό μονοπάτι

Πότε ξεκινά, πότε είναι «δυνατός»

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Η σεζόν για τον Απόλλωνα, ως προς την ουσία της, έχει τελειώσει εδώ και καιρό όμως για την ευρωπαϊκή του συμμετοχή παίζει ρόλο το τι συμβαίνει στην υπόλοιπη Ευρώπη αφού αρκετά πράγματα είναι ακόμα ανοιχτά.

Στους πρώτους δυο γύρους είναι ήδη δυνατός κάτι βεβαίως σημαντικό. Στον τρίτο γύρο, δεν έχει ακόμα εξασφαλιστεί 100% αλλά θεωρείται εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο να είναι.

Τα δεδομένα, είναι πως ξεκινά από τον πρώτο προκριματικό και μαθαίνει αντίπαλο στις 19/6 όταν θα κληρωθούν οι πρώτοι δυο προκριματικοί. Συνολικά θα πρέπει να αποκλείσουν τέσσερις ομάδες για να μπουν στους ομίλους, όπως έγινε και πέρσι με Στούμπρας, Ζελέζνιτσαρ, Μπρεστ και Βασιλεία. Στις 11/7 θα δώσουν το πρώτο τους ματς και όσο προκρίνονται θα «πιντώνουν» Πέμπτες. Δηλαδή στις 18/7 επαναληπτικός, στις 25/7 πρώτο ματς δεύτερου γύρου κ.ο.κ. Αν φτάσουν δηλαδή ως τα πλέι οφς, όλες οι Πέμπτες από τις 11/8 και μέχρι το τέλος του Καλοκαιριού θα είναι γεμάτες με τον επαναληπτικό του τελευταίου προκριματικού να είναι ορισμένος για τις 29/8.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος θα μαθαίνει αντιπάλους του επόμενου γύρου πριν παίξει η ομάδα της Λεμεσού, με την κλήρωση του τρίτου γύρου στις 22/7. Τρεις μέρες δηλαδή πριν ξεκινήσουν οι αγώνες του δεύτερου.

Ως προς τη… δύναμή του στις κληρώσεις ξέρουμε τα εξής: Στους πρώτους δυο γύρους είναι ήδη δυνατός κάτι βεβαίως σημαντικό. Στον τρίτο γύρο, δεν έχει ακόμα εξασφαλιστεί 100% αλλά θεωρείται εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο να είναι. Μπαίνει με καλύτερη βαθμολογία φέτος από πέρσι, αφού είχε 10 βαθμούς και τους έκανε 12.

Την Παρασκευή(21/5) στις 21:00 θα κριθεί π.χ. μια θέση της Τουρκίας με την Μπεσίκτας αν κερδίσει τη 13η Κασίμπασα να πηγαίνει απευθείας ομίλους και αυτό είναι ευνοϊκή εξέλιξη για τους «κυανόλευκους». To ίδιο και στη Βουλγαρία να πάρει τον τίτλο η Λουτογκόρετς και όχι η ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Οι αγώνες στη Βουλγαρία στις 20:00 επίσης της Παρασκευής.

Για τα πλει οφς, αυτή τη στιγμή δεν είναι και στην πορεία θα δούμε τι ελπίδες έχει αν και είναι δύσκολο. Θα πρέπει να υπάρξουν πολλοί αποκλεισμοί.

Ως εκ τούτου, το μονοπάτι είναι παρόμοιο με το περσινό χωρίς να σημαίνει πως θα τα καταφέρουν επειδή το έκαναν πέρσι. Αυτά κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει. Καλύτερη εικόνα θα έχουμε όταν αρχίσουν να μας ενημερώνουν για την ομάδα που έφτιαξαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δημήτρης Χριστοφόρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Απόλλων: Λέτε;

Απόλλων: Λέτε;

Οι εξελίξεις στο θέμα του Άρη ίσως επηρεάσουν και το κεφάλαιο Ντιγκινί στους «γαλάζιους»
24sports team
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
X