ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Το έβλεπε να έρχεται ο Κόρτσμιτ

Δήλωσε ανοιχτός σε κάθε πρόταση και περίμενε νέα πριν καν προκύψει ανάγκη για ενίσχυση στον άσο στους «κυανόλευκους»

Δημήτρης Βρουλλίδης

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ζοέλ Μολ έστειλε τον Απόλλωνα εσπευσμένα στο παζάρι των ελεύθερων τερματοφυλάκων. Είναι δεδομένο, βέβαια, πως αυτός που θα αντικαταστήσει τον Ελβετό δεν θα έχει αγωνιστικό ρυθμό, από τη στιγμή που για να δικαιούται να παίξει από ‘δω και πέρα στο πρωτάθλημά μας, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να παραμένει χωρίς ομάδα από τον περασμένο Αύγουστο.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Ρόι Κόρτσμιτ (αναλυτικά εδώ). Ο 27χρονος Ολλανδός δεν βρήκε ακόμα τον επόμενο σταθμό του μετά την αποχώρησή του από τη Σπάρτα Ρότερνταμ, που τον είχε στεγάσει σ’ όλα τα χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας. Παρά το μεγάλο διάστημα που έμεινε μακριά από την αγωνιστική δράση, ωστόσο, ο Κόρτσμιτ έβλεπε ότι δεν θα χρειαζόταν να μείνει στις λίστες του ταμείου ανεργίας για πολύ ακόμα και περίμενε νέα πριν καν προκύψει η ανάγκη του Απόλλωνα για ενίσχυση στον άσο.

«Ελπίζω και πιστεύω ότι σύντομα θα έχω κάτι. Περιμένω ότι θα έχω νέα εντός μίας εβδομάδας», είχε πει στην ιστοσελίδα rijnmond.nl στις 12 Φεβρουαρίου και να που μερικές μέρες αργότερα, ανοίγεται μπροστά του η προοπτική του Απόλλωνα. Παράλληλα, είχε προσθέσει ότι μετά από τόσο καιρό χωρίς ομάδα, είναι πια ανοιχτός σε οποιεσδήποτε προτάσεις:

«Όλα πάνε καλά. Είμαι φιτ και προπονούμαι ξανά κανονικά. Τελείωσα τη χρονιά με ένα πρόβλημα στον ώμο που με άφησε πίσω. Είχα κάποιες επιλογές, όμως ορισμένες δεν ήταν καλές αγωνιστικά κι άλλες οικονομικά. Περίμενα πολύ και είμαι σ’ ένα σημείο που θα αποδεχόμουν οτιδήποτε».

Το προηγούμενο διάστημα, ο Κόρτσμιτ συμμετείχε στις προπονήσεις της Ουτρέχτης που, αν και δεν είχε πρόθεση να τον αποκτήσει, του επέτρεψε να γυμνάζεται κανονικά με την ομάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δημήτρης Βρουλλίδης

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X