ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Τι είναι αυτό ρε;

Τα χάλια τους τα μαύρα έχουν οι «κυανόλευκοι»

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Από που να αρχίσεις και να από που να τελειώσεις. Η αλήθεια είναι ότι και μετά την χθεσινή εμφάνιση μπορείς να πεις πάρα πολλά, καθώς ο Απόλλωνας δείχνει να χάνει τον δρόμο του. Είναι σαν να βλέπεις σε επανάληψη την ίδια εικόνα που βλέπαμε στις αρχές του πρωταθλήματος. Μία ομάδα χωρίς ψυχολογία, χωρίς φρεσκάδα, που δυσκολεύεται πολύ να παράγει ποδόσφαιρο.

Για τα κενά στην άμυνα, τι να πεις; Έλειψαν τα λόγια. Κάθε εβδομάδα βλέπεις τους αντιπάλους να μεταμορφώνονται σε… Λίβερπουλ του Κλοπ. Αν είναι δυνατόν.

Μόνο κάποτε θα ήθελε να μάθω ποιος «Σοφός» πήρε την απόφαση εκεί στο Κολόσσι να διαγραφεί τον Ρομπερζ και να μην έρθει άλλος έμπειρος αμυντικός.

Μόνο κάποτε θα ήθελα να μάθω ποιος «Σοφός» πήρε την απόφαση εκεί στο Κολόσσι να διαγράψει τον Ρομπερζ και να μην έρθει άλλος έμπειρος αμυντικός. Δεν είμαι προσωπολάτρης, αλλά ήταν φανερό από το καλοκαίρι ότι η ομάδα ήθελε ακόμη ένα κεντρικό αμυντικό έμπειρο, εάν δεν έμενε ο Ρομπέρζ.

Σίγουρα, η ομάδα είχε ανταποκριθεί χωρίς τον Γάλλο, αλλά και χωρίς τον Γιούστε σε αρκετά παιχνίδια. Γιατί αποφάσισε ο Σωφρόνης να παίξει με τριάδα στην άμυνα, αλλά ήταν φανερό ακόμα και έτσι ότι δεν θα άντεχαν για πολλή καιρό. Συγνώμη, αλλά η ποιότητα μερικών παικτών, δεν είναι για να αντέξουν πολλή πίεση. Διότι, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν από τη μία μέρα στην άλλη.

Από την άλλη, φτάσαμε στο 2020 και να περιμένει ο Απόλλωνας να μπει στο γήπεδο ο Παπουλής για να δούμε 2-3 πράγματα της προκοπής. Ας είναι καλά ο άνθρωπος και να του δίνει δύναμη ο Θεός για να αντέξει. Διότι, δυστυχώς το φάρμακο της κλωνοποίησης δεν ανακαλύφθηκε ακόμα.

Θετική ήταν και η παρουσία του Ματέι. Δεν ήταν μόνο το γκολ που πέτυχε, αλλά η γενική εικόνα που έβγαλε ο Ρουμάνος μέσα στο γήπεδο. Δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει και είναι λάθος με αυτό που βλέπουμε που δεν παίρνει περισσότερες ευκαιρίες, από την στιγμή που η ομάδα δυσκολεύεται να λειτουργήσει.

Διότι, όταν δεν πάει καλά μία ομάδα, προσπαθείς να βρεις τρόπους να την αλλάξεις και ένας τρόπος είναι να βάλεις νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Δεν επιμένεις στους ίδιους.

Όπως και να ‘χει, πάλι καλά που ήρθε η πρόκριση, καθώς σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα. Με την πρόκριση έχεις την ελπίδα ότι στην πορεία κάτι θα αλλάξει. Για να γίνει κάτι τέτοιο όμως, θα πρέπει να γίνουν πάρα πολλά και κυρίως να αλλάξει η ψυχολογία. Που είναι το Α και το Ω στον αθλητισμό.

Υ.Γ: Δανειστήκαμε την ατάκα του Βιερίνια στον τίτλο, αλλά ταιριάζει απόλυτα στην εικόνα που είδαμε χθες, με όλο τον σεβασμό στον Πορτογάλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X