ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Θέμα χρόνου για Ρομπέρζ

Εξέλιξη με τον Γάλλο

24sports team

info@24sports.com.cy

Τα διαδικαστικά έχουν απομείνει για να πάρει κυπριακό διαβατήριο ο Βαλεντίν Ρομπέρζ. Η αίτηση του κεντρικού αμυντικού του Απόλλωνα εγκρίθηκε και είναι θέμα χρόνου να πάρει την κυπριακή υπηκοότητά.

Ο Γάλλος συμπλήρωσε αισίως έξι χρόνια στο νησί μας καθώς το καλοκαίρι του 2016 είχε υπογράψει το πρώτο συμβόλαιο συνεργασίας του με τους «κυανόλευκους».

Σύμφωνα με τη νομοθεσία η Κυπριοποίηση μπορεί να γίνει στα εφτά χρόνια, όμως στην περίπτωση των ποδοσφαιριστών και γενικότερα των αθλητών υπάρχει ένα παραθυράκι το οποίο λέγεται Εθνική Κύπρου. Πιο συγκεκριμένα πρέπει να γίνει αίτημα από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ), ότι τον χρειάζεται η ομάδα και να ζητήσει από το Κράτος να του εγκρίνει την υπηκοότητα.

Πρόκειται για μια σούπερ εξέλιξη για τον Απόλλωνα το γεγονός ότι ένας τόσο σημαντικός ποδοσφαιριστής δεν θα λαμβάνει θέση ξένου. Επίσης, το γεγονός ότι ο 35χρονος θα μπορεί να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα και τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Τιμούρ Κετσπάγια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση