ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Τέτοιο παίκτη ψάχνει

Τα χαρακτηριστικά του μέσου που θέλει να φέρει ο Σωφρόνης

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Επιβεβαιώνουν πλέον από τον Απόλλωνα ότι κινούνται στο παζάρι για δύο ακόμη ποδοσφαιριστές για ενίσχυση της ομάδας. Ένα περιφερειακό επιθετικό και ο Νίκολα Ντιγκινί είναι ο διακαής πόθος των «κυανόλευκων», ωστόσο το θέμα δεν προχωρά λόγο των απαιτήσεων του Άρη που κρίνονται υπερβολικές, την στιγμή που το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο του.

Η αναζήτηση είναι για ένα μέσο, που θα μπορεί να παίζει και στις δύο θέσεις του άξονα. Ένα box to box που λέμε

Στον Απόλλωνα ψάχνουν ήδη στην αγορά για κάποιο άλλο παίκτη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει ναυαγήσει η περίπτωση του. Θα εξαντλήσουν τα περιθώρια, περιμένοντας ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αλλάξει στάση.

Οι «κυανόλευκοι» είναι διατεθειμένοι να δώσουν κάποια λεφτά, όπως έδωσαν για τον Μπένσοπ, αλλά κρίνονται υπερβολικές οι 100 χιλιάδες ευρώ.

Από ‘κει και πέρα, θα εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες για απόκτηση ενός μέσου για τον άξονα. Ο Μάρκοβιτς θα λείψει για ένα μήνα, ο Χάμπος είναι έτοιμος να επιστρέψει και ο Σακέτι είναι επιρρεπείς τις κάρτες.

Η αναζήτηση είναι για ένα μέσο, που θα μπορεί να παίζει και στις δύο θέσεις του άξονα. Ένα box to box που λέμε και είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να έρθει ένας παίκτης που θα μπορεί να μπει άμεσα στην ομάδα και να πάρει φανέλα βασικού.

Η αρχική εντύπωση που δόθηκε ήταν ότι έψαχναν για ένα καθαρό ανασταλτικό μέσο, αλλά τελικά θέλουν ένα αμυντικό μέσο που θα έχει και οργανωτικά χαρίσματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X