ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Από Πετράκη... στην Κεντρική Ευρώπη

Οι προσπάθειες για το νέο προπονητή εστιάζονται σε συγκεκριμένη ποδοσφαιρική αγορά

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Το αναμενόμενο έγινε στην περίπτωση του Γιάννη Πετράκη, καθώς έχει παρθεί οριστική απόφαση για απομάκρυνση του Ελλαδίτη τεχνικού από το Κολόσσι. 

Η διοίκηση του Νίκου Κίρζη έχει πάρει την απόφαση της για να αλλάξει προπονητή και το συμβόλαιο που διατηρεί με την ομάδα ο Κρητικός τεχνικός τη νέα περίοδο δεν αποτέλεσε εμπόδιο (Δες ΕΔΩ). 

Ουσιαστικά, ο έμπειρος τεχνικός πληρώνει την αποτυχία κατάκτησης του πρωταθλήματος, που ήταν ο βασικός στόχος των «κυανόλευκων» της Λεμεσού. 

Ήδη, ξεκίνησε η αναζήτηση για το νέο προπονητή και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε στην κατοχή μας, οι «κυανόλευκοι» ψάχνουν για Ευρωπαίο προπονητή.

Πιο συγκεκριμένα κοιτάζουν περισσότερο για προπονητή από χώρα της κεντρικής Ευρώπης, ο οποίος να έχει κάνει στην καριέρα του πρωταθλητισμό.

Με αυτή την εξέλιξη, στον Απόλλωνα φαίνεται να αλλάζουν φιλοσοφία στο κομμάτι του προπονητή, αφού μετά από αρκετά χρόνια κοιτάζουν την αφορά της κεντρικής Ευρώπης για νέο τεχνικό.

Άλλωστε, τα τρία πρωταθλήματα που πήρε ο Απόλλωνας ήταν με Γερμανούς τεχνικούς στο τιμόνι του. Για την ώρα δεν έχουν διαρρεύσει κάποια ονόματα, αλλά ήδη αξιολογούν κάποιες περιπτώσεις προπονητών που προτάθηκαν.

Σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις γύρω από αυτό το θέμα, καθώς η διοίκηση θέλει να κλείσει άμεσα το κεφάλαιο του νέο προπονητή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση